Odvážný sociální experiment a oceněná akční komedie s Bradem Pittem

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Odvážný sociální experiment a oceněná akční komedie s Bradem Pittem
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • HBO Max od dnešního dne zveřejnilo závěr seriálu Režim
  • Netflix láká na sociální experiment ve věznici a seriály podle skutečných událostí
  • Můžete také zhlédnout oceněný film Bullet Train

Nový týden přináší i další novinky na streamovacích platformách. HBO Max přineslo závěr seriálu Režim a Netflix přichází s odvážným experimentem ve věznici, seriálem podle skutečné události a akčním filmem s Bradem Pittem. Na co se podíváte, záleží pouze na vás.

Únos letu 601

Let číslo 601 společnosti Aerobolívar se stal nejdelším únosem letadla v dějinách Latinské Ameriky. V roce 1973 se dva ozbrojení muži rozhodli unést letadlo a požadovat propuštění 50 politických vězňů a výkupné. Letadlo bylo pod vlivem únosců více jak 60 hodin a během toho se dvě odvážné letušky společně s kapitánem snažili přijít na to, jak dostat letadlo pod kontrolu a bezpečně přistát.

Režim

HBO Max dnes uvedlo závěrečný díl seriálu Režim. Kancléřka Vernhamová už prakticky nemá žádnou moc a povstalci ovládli plác, ze kterého musela utéct i se svým věrným milencem a poskokem Zubakem. Kancléřku hledá celá země a chce ji zničit. Svoji zemi dovedla do chudoby, kdy lidé nemají co jíst a prakticky ani kde pracovat. Ona si ale stále myslí, že pro zemi udělala vše správně. Jak to nakonec se zemí i kancléřkou dopadne?

Odemčeno/Netflix

Odemčeno: Vězeňský experiment

Neobvyklý sociální experiment, který se rozhodli vyzkoušet v jedné věznici v americkém Arkansasu. Po dobu šesti týdnů umožní vězňům ve vězení žít jako jedna společná komunita – bez zámků a bez dozorců. Budou moci tak ukázat, kdo z nich dokáže žít jako lidé venku a dodržovat základní pravidla a pro koho uvolnění pravidel bude znamenat jen nekončící párty s podomácku vyrobeným alkoholem. Seriál bude ke zhlédnutí na Netflixu od středy.

Sobík

Britská minisérie inspirovaná skutečnou událostí vyjde na Netflixu ve čtvrtek. Stand upový komik není ve svém oboru zrovna jedničkou a pracuje i v kavárně. Právě tam dal ženě v dobré víře šálek čaje zdarma – to ale nevěděl, co to bude následovat. Martha Scott totiž začne Sobíka (jak jej přezdívá) bezmezně milovat a nedělá ji problém ho pronásledovat, psát tisíce emailů a obtěžovat ho i na sociálních sítích. Hlavní roli si zahrál Richard Gadd, který je zároveň i oním Sobíkem.

Bullet Train

Tento film není žádnou žhavou novinkou – byl natočen už v roce 2022 režisérem Davidem Leitchemem, který stojí i za snímkem Dedpool 2. Hlavní roli si zde zahrál Brad Pitt, který ztvárnil nájemného vraha se jménem Beruška. Vlastně nikdy ale nikoho zabít nemusel, protože lidé kolem něj umírají bez jeho přičinění a on má navíc v životě až neuvěřitelnou smůlu. Jeho nová mise ho zavede do nejrychlejšího vlaku na světě, kde už ale na něj čekají další zabijáci. Akční komedie byla People’s Choice Awards vyhlášena Filmem roku 2022 a vy ji můžete na Netflixu zhlédnout od úterý.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze