Dokument o Einsteinovi, nebo akční japonský seriál o rodině nindžů?

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Dokument o Einsteinovi, nebo akční japonský seriál o rodině nindžů?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí dlouho očekávaný dokument, ve kterém uvidíte skutečné nahrávky Einsteina
  • Na svatého Valentýna si můžete pustit komedii Hráčky
  • A HBO Max nabízí další díl Temného případu

Začíná další únorový týden a s ním i nové filmy, seriály a dokumenty. Nejvíce tento týden zaujme pravděpodobně dokument Einsteinovi a jeho podílení se na vývoji atomové bomby. Pokud se chcete odreagovat, Netflix nabízí i komedie a jako každé pondělí je tu i další díl Temného případu. Na se tento týden podíváte vy?

Einstein a bomba

Od pátku 16. února můžete na Netflixu sledovat dokument o Einsteinovi a jeho podílení se na výrobě první atomové bomby na světě. Dokument ukáže jeho útěk z Německa do USA za druhé světové války kvůli jeho židovskému původu a následně i to, jak tehdejšímu prezidentovi Rooseveltovi doporučí zahájit americký jaderný program, aby Němci nevyrobili atomovou bombu jako první. V dokumentu uslyšíte Einsteinovi skutečné nahrávky a uvidíte jej i v záběrech.

Zabij mě, lásko

Nový polský komediální film, který můžete na Netflixu zhlédnout od zítřejšího dne. Příběh ukazuje život manželů, kterým jednoho dne vyjde stírací los, ve kterém vyhrají pět milionů zlotých. Co ale kdyby se o výhru nemuseli manželé dělit? Každý z nich si chce výhru nechat pro sebe, a tak začne série pokusů o zabití. Z nenápadných nehod se ale postupem času začnou stávat promyšlené pokusy o vraždu.

Zabij mě, lásko/Netflix

Hráčky

Romantická komedie pojednává o sportovní spisovatelce Mack, která má v záloze nespočet balících triků, které používá se svými přáteli pro zábavu. Jednoho dne ale potká Nicka, kterého by ovšem chtěla na více jak jednu noc. Musí tak své dosavadní strategie přehodnotit a vyměnit letmé známosti za vážný vztah. Snímek Netflix uvede 14. února – tedy na svatého Valentýna, což je pro tuto komedii naprosto příhodné.

Temný případ: Noční krajina

Pátý díl Temného případu na HBO Max vás posune v příběhu zase o kousek dále do tajemna. Dvě agentky vyšetřují zmizení osmi mužů, kteří bydleli na výzkumné stanici Tsalal. Později je našli umrzlé venku a bez oblečení. Do případu ale zasahuje i dřívější brutální vražda dívky. Stále temnější informace ale vyplouvají na povrch a kousky do sebe začínají zapadat. Povede se agentkám dostat do ledových jeskyní?

Rodina nindžů

Od čtvrtka můžete na Netflixu sledovat japonský akční seriál, který vás vezme do světa nindžů. Rodina Tawarových žije zcela běžný život, původem ale pochází z klanu nindžů. Nová hrozba, která představuje nebezpečí po celé Japonsko, je ale donutí stát se opět pravými nindži a zachránil tak zemi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze