Trailer na Death Stranding 2 vás zanechá v úžasu. Objevil se v něm známý režisér

Trailer na Death Stranding 2 vás zanechá v úžasu. Objevil se v něm známý režisér
Fotografie: Hideo Kojima
  • Ve hře se objeví režisér filmové série Šílený Max i Norman Reedus
  • Za Death Stranding 2 stojí uznávaný vývojář Hideo Kojima

Pokud vás zaujala seriálová adaptace The Last of Us, vězte, že Sony, resp. značka PlayStation, má ve svém portfoliu celou řadu dalších zajímavých her, které by si zasluhovaly vlastní film či seriál. Jednou z nich je nepochybně i Death Stranding, který zlí jazykové označují za pouhý „simulátor chůze“, avšak pod zjevně nezáživnou náplní hry se skrývá velmi zajímavý svět promyšlený do posledního detailu. A protože se první díl prodával dobře a splnil veškerá očekávání, bylo jen otázkou času, než se dočkáme regulérního pokračování. Právě na něj se zaměřuje trailer odhalený během včerejší akce State of Play.

V hlavní roli Norman Reedus a režisér George Miller

Takřka deset minut dlouhé video ze hry, za kterou stojí uznávaný vývojář Hideo Kojima, ukazuje klíčové postavy, mezi nimiž nechybí herec Norman Reedus jako Sam Porter Bridges, Léa Seydoux jako Fragile či Troy Baker jako záporák Higgs. Autor hry, Hideo Kojima, však do hry zakomponoval také velmi známého australského režiséra, George Millera, který stojí například za kultovní filmovou sérií Šílený Max. V prvním díle se mu zase povedlo přemluvit režiséra Guillerma del Tora, který měl ve hře rovněž významnou roli.


Z traileru je ihned jasné, že ani tentokrát nebude Death Stranding „konvenční“ hrou, ale opět něčím speciálním. Ačkoliv toho o příběhu prozatím mnoho nevíme, zdá se, že je kurýr Sam opět povolán do služby, tentokrát se však bude pohybovat na území Mexika, kde se pokusí spojovat jednotlivé uzly a propojovat tak obyvatele mezi sebou. Novinkou je rovněž organizace Drawbridge založená postavou Fragile či robotičtí kurýři, kteří v původní hře nebyli. Velmi „japonsky“ pak působí i souboj záporáka Higgse, který disponuje kytarou s elektrickými výboji. Jediným negativem je tak snad jen fakt, že hra dorazí až v roce 2025.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze