Google Bard za vás nyní může sledovat videa na YouTube

Google Bard za vás nyní může sledovat videa na YouTube
Fotografie: Google
  • Bard od Googlu dostane integraci s YouTube
  • Pochopí obsah videí, může v nich pro vás vyhledávat
  • Také mu můžete klást otázky ohledně obsahu videí

Také vás frustruje fakt, že mnoho informací je prostřednictvím internetu předávána pomocí videa? Jste tak frustrováni z toho, že namísto desetiminutového prolétnutí textu musíte sledovat hodinové video, ve kterém se špatně přeskakuje z místa na místo a vyhledává konkrétní pasáž? Zdá se, že tento problém by mohla řešit umělá inteligence, konkrétně Bard a jeho integrace s YouTube.

Bard, chatbot s umělou inteligencí společnosti Google, se po nevýrazném úvodu postupně stává užitečnějším. Jak uvádí server androidauthority.com, integrace bota s YouTube se nyní dočkala praktického vylepšení, takže může analyzovat jednotlivá videa a zobrazovat vám konkrétní informace, například klíčové body nebo ingredience receptu, aniž byste museli stisknout tlačítko play.

Děláme první kroky v tom, aby Bard rozuměl videím na YouTube. Pokud například hledáte videa s návodem na přípravu koláče z olivového oleje, můžete se nyní také zeptat, kolik vajec vyžaduje recept v prvním videu,“ cituje server vývojáře umělé inteligence. Bard už mohl analyzovat videa na YouTube už od září. Nešlo však o skutečné zkoumání obsahu videa a schopnost interpretovat tento obsah pro podrobné dotazy.

Tato funkce však není zmíněna, pokud máte Barda přepnutého do češtiny. Dá se čekat, že sem tato funkce zamíří se zpožděním, jako ostatní novinky. Pro češtinu je to zhruba čtvrt roku po uvedení v angličtině.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze