Hra The Callisto Protocol vás odmění za to, když zemřete všemi možnými způsoby

Hra The Callisto Protocol vás odmění za to, když zemřete všemi možnými způsoby
Fotografie: Striking Distance
  • Za hrou stojí tvůrce hororové klasiky Dead Space
  • Nová hra vyjde již 2. prosince a podíváme se v ní do vězeňského komplexu na měsíci Callisto

Letošní podzim a zima budou z pohledu vycházejících her opravdu nabité. Již za pár dní dorazí The Last of Us Part I, těšit se ale také můžeme na Call of Duty: Modern Warfare II a především fanoušky zbožňovaný God of War s titulem Ragnarök. V prosinci si pak můžete pod stromeček nadělit nadějně vypadající titul The Callisto Protocol, na který se nelze než netěšit, neboť jej má na starost autor původního dílu hororové klasiky Dead Space. Hra bude podle prvních trailerů plná gore, ale chybět nebude ani napětí a pravděpodobně se můžeme těšit i na zajímavý příběh odehrávající se ve vězení na měsíci Callisto.

A jak už tak bývá u her zvykem, dozvěděli jsme se ještě před příchodem i něco o samotných trofejích, které toho také mnoho napoví. Technický manažer studia Striking Distance, které za hrou stojí, prozradil v rozhovoru pro IGN, že pokud budou chtít hráči získat všechny trofeje, bude muset hlavní postava zemřít všemi možnými způsoby.

Každé monstrum má mít unikátní způsob, jak hlavního hrdinu usmrtí, ten se však nevyhne ani nechtěným odchodům na onen svět během průzkumu okolního prostředí. Pokud se mu tak například nepodaří správně načasovat průchod větrací šachtou, jeho tělo rozpůlí otáčející se lopatky. Hra vychází již 2. prosince na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a S a také na PC.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze