Jak vyhrát Kazmovi miliony? Návštěva kina je jen začátek

Jak vyhrát Kazmovi miliony? Návštěva kina je jen začátek
Fotografie: Bontonfilm
  • Na pražském výstavišti je umístěn trezor s jedním milionem dolarů
  • K získání peněz musíte rozluštit desetimístný kód a vysvětlit, jak jste na číslo přišli
  • Pokud se tak nestane, nemáte na výhru nárok a nemůžete ji ani soudně vymáhat

Kazma Kazmitch opět šokoval celou republiku. Tentokrát jde ale o něco víc než jen o show. Jde o 22 milionů korun v jednodolarových bankovkách umístěných v trezoru na výstavišti v Praze. A jak je získat? Je to jednoduché, stačí jít do kina na ONEMANSHOW: The Movie, získat hrací kartu a přijít na desetimístný kód, který je klíčem k trezoru. Nebo to není zase tak jednoduché? Pojďme se na podmínky hry podívat více zblízka.

Ve filmu se objevuje několik nápověd v podobě čísel a symbolů. Tyto symboly jsou vyobrazeny na devadesáti betonových kvádrech u monumentu, který se nachází nedaleko Lysé nad Labem. Na monumentu se nachází také odpočet. Odpočet udává zbývající čas do konce hry. Pokud na odpočtu padne nula, hra končí a trezor z pražského výstaviště zmizí a už bude záležet jen na Kazmovi, co s penězi bude dál.

ONEMANSHOW: The Movie

Ale vraťme se zpět ke hře. Pokud se vám podaří odhalit všechny nápovědy během hry, čeká vás cesta k betonovému poli, které by vám mělo pomoci odhalit desetimístný kód. Pak už jen stačí jet do Prahy na výstaviště, zadat kód a mít štěstí. To ale opravdu není všechno. Pokud budete tím jedním vyvoleným, kterému se povede zadat správný kód, musíte pořadateli vysvětlit, jak jste na dané číslo přišli. Až teprve poté, co daná osoba prokáže, že splnila všechny pravidla soutěže v souladu s Všeobecnými soutěžními podmínkami prokáže, se stává výhercem. Pokud se ukáže, že výherce nesplnil podmínky nebo jakkoliv podváděl, pořadatel výhru nemusí vyplatit. Navíc na vyplacení výhry nevzniká právní nárok a její vyplacení nebude možné vymáhat soudně.

Stejně jako tomu bylo u filmu, tak i okolo hry i samotné částky je spousta záhad a spekulací. V posledních dnech se na sociálních sítích začínají objevovat tvrzení o tom, že jsou do průběhu hry zapojení také mediální partneři filmu. A my jsme si tuto informaci samozřejmě chtěli potvrdit. Jedním z partnerů je internetový obchod Alza.cz. K získání nápovědy potřebujete její mobilní aplikaci. Po otevření aplikace stačí naskenovat čárový kód z hrací karty a nápověda se vám ukáže.


Další otázkou je, zda peníze, na které se můžete jít v Praze na výstaviště podívat, jsou pravé a zda to jsou opravdu ty peníze, které dostanete. Podle mnoha názorů spíš ne. Potvrzuje to už fakt, že pořadatel má na vyplacení výhry čas 6 měsíců od ukončení soutěže. Navíc má také právo na vyplácení výhry postupně po malých částkách. Všechny tyto kroky čím dál více přispívají k tvrzení, že peníze nemusí získat vůbec nikdo. Nezapomínejte ale, že je v oběhu také jedna unikátní soutěžní karta, která trezor otevře bez hesla. Ale co když jejím vlastníkem je člověk, který o výlet na výstaviště o otevření trezoru nestojí? Co se stane s penězi, až soutěž skončí a nikomu se trezor nepodaří odemknout? Na odpovědi si budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze