Jaké bude září na Disney+?

Jaké bude září na Disney+?
Fotografie: unsplash.com
  • V září se můžete těšit na novou řadu seriálu Já jsem Groot nebo reality show The Kardashians
  • Disney+ uvede také nový snímek Malá mořská víla
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

V září se vrací oblíbené pořady jako The Kardashians (4. řada) nebo Já jsem Groot (2. řada). Nově se mohou předplatitelé těšit na seriál Strážce pořádku: Město strachu nebo psycho thriller Nikdo tě nezachrání. Pro mladší publikum nabídne Disney+ druhou řadu seriálu Butik Myšky Minnie: Kamarádky z paláce večírků nebo nový německý původní seriál Disney+ Tři vyšetřovatelky. Na celou rodinu pak čeká Malá mořská víla.

Strážce pořádku: Město strachu (Justified: City Primeval)

Raylan Givens opustil před patnácti lety kentucké končiny, nyní žije v Miami a snaží se skloubit práci šerifa s rodičovstvím na částečný úvazek coby otec patnáctileté dívky. Náhodné setkání na opuštěné floridské dálnici ho zavede do Detroitu, kde se střetne s Clementem Mansellem alias Oklahomským divochem, násilnickým, sociopatickým psancem, který už jednou proklouzl mezi prsty detroitským špičkám a hodlá to udělat znovu. Mansellova obhájkyně a neohrožená detroitská rodačka Carolyn Wilderová hodlá svého klienta jak se patří zastupovat i navzdory tomu, že sleduje své vlastní zájmy a octne se tím přímo mezi policistou a zločincem. V klasickém stylu děl Elmora Leonarda se tak situace mezi těmito třemi postavami vyostřuje a je otázkou, kdo z Města strachu vyvázne živý.

The Kardashians

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie se vracejí před kamery, aby diváky nechaly nahlédnout do svého soukromí. Od druhých šancí a nových začátků až po nečekané požehnání. V dobrém i zlém vždy společně, protože rodina je to nejdůležitější.

Malá mořská víla (The Little Mermaid)

Snímek Malá mořská víla vizionářského režiséra Roba Marshalla je hrané ztvárnění animované muzikálové klasiky od studia Disney. Je to příběh Ariel, krásné a temperamentní mladé mořské víly, která miluje dobrodružství. Nejmladší a nejsvéhlavější z dcer krále Tritona Ariel touží poznat svět nad mořskou hladinou a při jednom ze svých výletů se zamiluje do šarmantního prince Erika. Mořské víly mají zakázáno stýkat se s lidmi, ale Ariel se rozhodnou uposlechnout své srdce. Uzavře dohodu se zlou mořskou čarodějnicí Uršulou, která jí dá šanci poznat život na souši, ale která i tajně usiluje o Arielin život a korunu krále oceánů Tritona. Film Malá mořská víla režíroval Rob Marshall. Autorem scénáře je David Magee. Producenty filmu jsou Marc Platt, Lin-Manuel Miranda, John DeLuca a Rob Marshall.


Nikdo tě nezachrání (No one will save you)

Talentovaná, mladá a osamělá Brynn nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak jen do doby, než jí probudí podivné zvuky vetřelců z jiné planety. Brynn se utká s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. Film napsal a režíroval Brian Duffield a hudbu k němu složil Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum a Brian Duffield jsou producenty a Dever a Joshua Throne výkonnými producenty.

Já jsem Groot (I am Groot)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není radno strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. Všech pět krátkých animovaných epizod budou k dispozici najednou.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze