Jaké novinky představí Disney+ v červnu?

Jaké novinky představí Disney+ v červnu?
Fotografie: unsplash.com
  • Disney+ uvede pokračování snímku Avatar
  • Vyjde také nový seriál z MCU s názvem Tajná invaze
  • Po 25 letech bude pokračovat příběh snímku Do naha! v seriálové podobě
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Letos v červnu uplyne rok od chvíle, kdy odstartovala streamovací platforma Disney+ v České republice a na předplatitele čeká spoustu skvělých novinek včetně kinohitu Avatar: The Way Of Water. Samuel Jackson se vrací do role Nicka Furyho v očekávaném špionážním trilleru Tajná invaze. Film Flaming Hot: Koření úspěchu, který natočila Eva Longoria, představí příběh o slavných křupkách a jednom splněném americkém snu. A seriál Do naha! bude pokračovat 25 let poté, co začal, v postindustriálním městě Shefield, se všemi hlavními hrdiny, jak je známe z původního filmu.

Tajná invaze (Secret Invasion)

V novém seriálu Tajná invaze od Marvel Studios, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo.


Avatar: The Way of Water

James Cameron se ve filmu Avatar: The Way of Water vrací do světa Pandory a přináší divákům strhující zážitek, v němž se revoluční technologie snoubí s poutavým, nadčasovým a emotivním příběhem. Děj se odehrává deset let od událostí prvního filmu, sleduje Jacka Sullivana na cestě za záchranu své rodiny i jedinečného místa, které se naučil nazývat domovem.

Do naha! (The Full Monty)

Banda naháčů se po 25 letech vrací. Její členové vyměnili jeviště za únosy psů, závodění s holuby a jedno velice neobvyklé zadržení rukojmích. Gaz je sice starší, ale rozhodně ne moudřejší. Jeho nejlepší kamarád Dave se dalších skopičin odmítá účastnit. Pak ale dojde k tragédii a celá banda naháčů se musí spojit, aby uctila starého přítele.

Flamin' Hot: Koření úspěchu (Flamin' Hot)

Inspirativní příběh Richarda Montañeze (Jesse Garcia), údržbáře společnosti Frito Lay, který díky svému mexicko-americkému původu vytvořil ikonické Flamin' Hot Cheetos, které změnily potravinářský průmysl a staly se celosvětovým popkulturním fenoménem.

Saint X

Záhadná smrt mladé ženy během idylické dovolené v Karibiku vyvolá traumatickou řetězovou reakci, která nakonec vtáhne její sestru do nebezpečného pátrání po pravdě.

Nadějné vyhlídky (Great Expectations)

Příběh o dospívání sirotka Pipa, který touží po lepším životě, dokud mu zvrat osudu neodhalí temný svět plný možností. Bude muset přijít na to, jaká je skutečná cena tohoto nového světa a zda z něj opravdu udělá člověka, jakým by si přál být.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze