Jaké novinky přinese červenec na Disney+?

Jaké novinky přinese červenec na Disney+?
Fotografie: Disney
  • Seriál Futurama se v červenci po desetileté pauze vrací
  • Těšit se můžete také na seriály Riskantní známosti nebo Všímavá chůva
  • Disney+ uvede také čtyřdílný dokument o skandálech církve Hillsong
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

V červenci se představí Milo Ventimiglia jako podvodník, který nevědomky svede agentku CIA v seriálu Riskantní známosti, Mariel Molino je Všímavá chůva s postraními úmysly a po desetileté přestávce se v plné parádě vrátí Bender a seriál Futurama.

Futurama

Po krátké desetileté pauze se Futurama triumfálně vypotácela z kryogenické kapsle, a to s původním obsazením a stejným satirickým duchem. V deseti naprosto nových epizodách 11. řady si každý něco najde. Noví diváci pochopí seriál rovnou a dlouholetí fanoušci ocení odhalení dekádu starých záhad – včetně rozuzlení vztahu Frye a Leely, tajemného obsahu Nibblerova záchodku, tajné minulosti zlého Robo Santy i toho, kde skončili Kifovi a Amyini pulci. Zatímco probíhá pandemie, posádka zkoumá budoucnost vakcín, bitcoinů, cancel culture a TV streamingu. Nová epizoda každé pondělí od 24. července. Navíc bude 12. července přidána celá 10. řada seriálu.

Riskantní známost (The Company You Keep)

Noc plná vášně vyústí v lásku mezi podvodníkem Charliem (Milo Ventimiglia) a tajnou agentkou CIA Emmou (Cathrine Haena Kim), kteří se nevědomky dostanou do střetu zájmu. Zatímco Charlie drží rodinný byznys nad vodou, Emma je na stopě pomstychtivé šéfce gangu, která má v rukou Charlieho rodinné dluhy.

Kizazi Moto: Generace ohně (Kizazi Moto: Generation Fire)

Sbírka akcí nabitých animovaných sci-fi příběhů představuje deset futuristických vizí Afriky inspirovaných rozmanitou historií a kulturou tohoto kontinentu. Těchto deset krátkých filmů vzniklo pod vedením producenta a oscarového režiséra Petera Ramseyho a natočili je tvůrci animovaných filmů nové generace, kteří se nechali inspirovat jedinečnou africkou perspektivou a vytvořili nové odvážné světy plné vyspělé technologie, mimozemšťanů, duchů a příšer. Je to Afrika, jak jste ji ještě neviděli.

Všímavá chůva (The Watchful Eye)

Elena Santosová je mladá žena s komplikovanou minulostí. Usilovně se snaží získat práci chůvy v bohaté rodině na Manhattanu. Brzy však zjistí, že v domě mají všichni svá temná tajemství a ona není výjimkou.

Co děláme v temnotách (What We Do in the Shadows)

Noční příhody upířích spolubydlících Nandora, Laszla, Nadji a Colina Robinsona, kteří se s pomocí svého lidského známého Guillerma pohybují v moderním světě newyorského Staten Islandu.

Tajemství církve Hillsong (The Secrets of Hillsong)

Čtyřdílný dokumentární seriál, který vychází z původních šokujících reportáží o skandálech církve Hillsong od reportérů Vanity Fair Alexe Frenche a Dana Adlera. V seriálu uvidíte první rozhovor s pastory Carlem a Laurou Lentzovými od chvíle, kdy byli z této církve – do které po dlouhá léta patřili mnozí hudebníci, herci a jiné celebrity – vyloučeni. Dokument také obsahuje mnoho rozhovorů s věřícími církve, kteří se snaží vyrovnat s probíhajícím všeobecným odsouzením a stále se objevujícími novými odhaleními. Dokument nabízí nové zprávy a analýzy reportérů, historiků a politiků a jde více do hloubky než jen k senzacechtivým titulkům a známým osobnostem, snaží se odkrýt dlouhotrvající praktiky církve skrývající nekalosti, aby sama sebe ochránila.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.