LG DukeBox je sci-fi jukebox s elektronkovým zesilovačem a průhledným displejem

LG DukeBox je sci-fi jukebox s elektronkovým zesilovačem a průhledným displejem
Fotografie: LG
  • Stylový jukebox disponuje průhledným OLED panelem a elektronkovým zesilovačem
  • LG rovněž láká na designový karavan pro cestovatele

Po roztomilém domácím robotovi AI Agent a miniaturním 4K projektoru LG CineBeam Qube se schopností vykouzlit až 120" obrazovku s 4K rozlišením nyní LG představilo velmi stylovou obdobu jukeboxu s označením LG DukeBox. Čím vším tento netradiční produkt hodlá upoutat vaši pozornost?

Nevídaný jukebox s průhledným OLED panelem

Za DukeBoxem, na který upozornil server The Verge, stojí marketingová platforma LG Labs, která ráda experimentuje s (designově) neotřelými produkty a dává si za cíl přicházet s inovativním hardwarem i službami. Nepřekvapí proto, že DukeBox bude prezentován na blížím se veletrhu CES 2024 v Las Vegas, kde budou odhaleny také další produkty. DukeBox je ve své podstatě reproduktorem, který kombinuje transparentní OLED panel a elektronkový zesilovač. Cílem je u uživatelů vyvolat mix pocitů z používáních nejnovějších „sci-fi“ technologií, jako je právě průhledný zobrazovací panel typu OLED, zkombinovaných zároveň s osvědčenými „starými postupy“. Jedná se tedy o jakýsi na jednu stranu ultramoderní, na stranu druhou velmi stylový „oldschoolový“ jukebox.

LG DukeBox
Na průhledném displeji bude možné spustit například efekt šlehajících krbových plamenů, ale také si pustit jakékoliv jiné video.

Co se týče zvuku samotného, slibuje LG 360stupňový prostorový efekt, zajímavější je však samotná průhledná obrazovka. Na ní má být možné aktivovat například efekt šlehajících krbových plamenů, ale také si zde pustit regulérní film či jakékoliv jiné video. Jak bude sledování videí na tomto displeji pohodlné, respektive, jaká bude samotná kvalita z hlediska kontrastu, svítivosti či vykreslení barev, samozřejmě zůstává s otazníkem.

LG Bon Voyage
Karavan může být vybaven postelí, ledničkou, čističkou vodu apod.

LG Labs se kromě DukeBoxu rozhodlo zabrousit také do oblasti automotive. Na lgnewsroom.com tak láká i na představení speciálního karavanu s označením Bon Voyage. Karavan o rozměrech 2 metry na šířku, 2,2 metrů na výšku a 3,8 metrů na délku může být vybaven různým nábytkem a příslušenstvím včetně postele, ledničky, elektrické plotýnky, čističky vody či jiných zařízení. Cena či dostupnost ani jednoho ze dvou produktů v tuto chvíli není známá.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze