Jaké pořady nabídne Disney+ předplatitelům v listopadu?

Jaké pořady nabídne Disney+ předplatitelům v listopadu?
Fotografie: unsplash.com
  • V listopadu se můžete těšit na dlouho očekávaný seriál Willow
  • Vyjdou také poslední díly 11. řady seriálu Živí mrtví nebo nové epizody 19. řady seriálu Chirurgové
  • Během listopadu přijde na Disney+ také pokračování Kouzelné romance s názvem Prokletá romance
Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Chladné listopadové počasí přímo vybízí k tomu, abyste se doma pohodlně schoulili u nové várky skvělých filmů a seriálů na Disney+. Nabídne vám dlouho očekávaný seriál Willow, pokračování Kouzelné romance s názvem Prokletá romance nebo napínavý seriál se Stevem Carellem – Pacient. Předplatitelé si mohou užít také nové díly oblíbených seriálů, včetně posledních epizod 11. řady seriálu Živí mrtví, nových dílů 19. řady seriálu Chirurgové, 4. řady Co děláme v temnotách, 6. řady Station 19, 2. řady The Kardashians, seriálového hitu Andor a mnoho dalších.


Willow

Nové pokračování dobrodružného fantasy filmu producenta George Lucase Willow z roku 1988 se dočká seriálové podoby. Nelwynský čaroděj Willow se vrací několik let poté, co zachránil malou císařovnu Eloru Danan, aby vedl nesourodou družinu hrdinů na nebezpečnou záchrannou výpravu fantastickým a divokým světem. Do hlavní role čaroděje se vrací Warwick Davis. Producenty seriálu jsou Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericlová, Kathleen Kennedyová a Michelle Rejwanová.

Pacient (The Patient)

Alan Strauss je terapeut uvězněný pacientem, který se mu svěří, že je sériový vrah. Sam má na Alana neobvyklý terapeutický požadavek, zarazit jeho nutkání vraždit. Aby přežil, musí Alan rozplést síť myšlenek v Samově narušené mysli a zastavit ho dřív, než znovu zabije. Sam však odmítá řešit klíčová témata. V průběhu svého uvěznění Alan zjišťuje nejen to, jak hluboko je nutkání zabít v Samovi zakořeněné, ale i to, kolik práce ho čeká na tom, aby napravil neshody ve vlastní rodině. Čas běží a Alan se zoufale snaží zastavit Sama dříve, než z něj udělá spoluviníka vražd, nebo hůře – než se stane Samovou obětí.


Prokletá romance (Disenchanted)

Už je tomu 15 let, co se Giselle s Robertem vzali, ale Giselle je ze života ve městě rozčarovaná. Pár se rozhodne přestěhovat rozrůstající se rodinu do ospalého městečka Monroeville, kde snad najde pohádkovější život. Situace se však bohužel nenapraví tak rychle, jak Giselle doufala. Předměstí je plné všemožných nových pravidel a vládne mu Malvina Monroeová, kvůli níž se Giselle cítí ještě nepatřičněji než dřív. Giselle je frustrovaná, že stále ještě nenašla své „šťastně až navěky“, a hledá pomoc u kouzel Andalasie, přičemž omylem prokleje celé městečko. Tím ohrozí budoucí štěstí své rodiny. Giselle musí soupeřit s časem, aby kletbu zvrátila a přišla na to, co „šťastně až navěky“ pro ni a její rodinu vůbec znamená.

Disney+ si můžete aktivovat na tomto odkaze. Vydavatelství 24net s.r.o. může získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze