Máte 33% slevu na HBO Max? Bude pokračovat i po změně na službu Max

Máte 33% slevu na HBO Max? Bude pokračovat i po změně na službu Max
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Ke změně služby dojde na českém trhu 21. května
  • Na českém trhu budou nově figurovat dva tarify
  • Počáteční promo akce má být nadále doživotní

Na trhu se streamovacími službami dojde velmi brzy k velké a již rok očekávané události. Služba HBO Max se na českém trhu změní na Max. Toto „překlopení“ už má třeba trh v USA za sebou a letos přichází řada na Evropu. Společnost oficiálně oznámila, že čeští uživatelé se velké proměny dočkají 21. května 2024.

Nabídka staronové služby Max by se v základu neměla měnit, avšak přibude spousta nových titulů. Vybírat budete moci seriály i filmy od Warner Bros., animáky z Cartoon Network a superhrdiny od DC. Navrch přibude rozsáhlá videotéka od Discovery+, což značí různé dokumentární série, přičemž společnost zdůrazňuje například dnes oblíbený žánr true crime. Dále se Max zaměřuje i na sport, včetně živých přenosů. Již nyní je potvrzeno, že všichni uživatelé získají kompletní přístup k přenosům z Letních olympijských her 2024 v Paříži.


Zatímco termín spuštění i hlavní taháky nabídky již známe, pod rouškou tajemství jsou stále ceny. Doposud za službu každý platí buď 199 Kč měsíčně, případně 1 590 Kč ročně. Alternativou je pak ještě využívání počáteční a současně doživotní 33% slevy na měsíční paušál, kdy pak uživatel platí pouze 132 Kč.

Díky serveru lupa.cz je známo, že služba Max počítá na českém trhu se dvěma tarify. Opomenut tak minimálně zpočátku bude nejlevnější tarif s reklamou. Současně je také potvrzeno, že současní uživatelé budou automaticky převedeni na tarif Standard, což bude znamenat zhoršení kvality obrazu ze 4K (u vybraných titulů) jen na Full HD. Pro zachování kvality a celkově vysokého komfortu bude nutné využívat druhý tarif zvaný Premium.

Uživatelská podpora současného HBO Max nám potvrdila, že výše zmíněná 33% doživotní sleva bude pokračovat i nadále, samozřejmě jen pro uživatele, kteří ji od počátku využívají. V praxi to znamená, že se z cen obou zmíněných tarifů odečte příjemných 33 %. Bohužel společnost nadále tají české ceny tarifů, které začnou platit od 21. května.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze