Našlapané sci-fi s Jennifer Lopez a reality show o prodeji luxusních nemovitostí

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Našlapané sci-fi s Jennifer Lopez a reality show o prodeji luxusních nemovitostí
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Netflixu se můžete podívat na dva díly Doby ledové
  • V nabídce obou streamovacích platforem je Shazam! Hněv bohů
  • A HBO Max nabízí předposlední díl Sympatizanta

Jako každé pondělí, i dnes vám přinášíme několik tipů na filmy a seriály, které si můžete pustit na streamovacích platformách Netflix a HBO Max. Od zítra se HBO Max změní na Max a změna by měla přinést i rozšířenou nabídku. Netflix tento týden uvede Atlas s Jennifer Lopez, ale nabídne i o několik dílů Doby ledové. Co si vybere vy?

Atlas

V pátek se můžeme těšit na nový sci-fi snímek s Jennifer Lopez. Ta hraje Agentku Atlas Shepard, která už několik let hledá umělou inteligenci pojmenovanou Harlan. Původně měl Harlan pomáhat lidstvu v pokroku, ale místo toho jej málem zničil. Atlas se při pokusu dopadnout Harlana ocitne v těle robota, který je ovládán AI. Jelikož umělé inteligenci nevěří, snaží se s ní moc nespolupracovat. Svůj názor bude muset ale změnit, jinak na nehostinné planetě, kde se ocitla, nepřežije.

Londýn na prodej

Britská reality show, která vám přiblíží prodej luxusních nemovitostí v Londýně. Protřelý makléř Daniel Dasggers si vytvoří tým těch nejlepších realitních makléřů, kteří budou prodávat nemovitosti za stovky milionů liber. Můžete ale nahlédnout i do zákulisí, kde uvidíte rivalitu mezi prodejci, i jejich osobní vztahy.

Londýn na prodej

Doba ledová

Od čtvrtka se můžete na Netflixu podívat na Dobu ledovou 3: Úsvit dinosaurů a Dobu ledovou: Mamutí drcnutí. Tyto filmy určené především dětem, nejsou sice žádnou novinkou, ale pobaví se u nich i dospělí. Hlavními hrdiny v příbězích jsou mamuti Manny, Ellie a Broskvička, lenochod Sid, tygr Diego a nesmíme zapomenout ani na veverčáka Scrata. Každý díl přináší jiná úskalí z doby ledové, ale parta přátel se vždy dokáže podržet a potíže vyřešit.

Shazam! Hněv bohů

Ve čtvrtek se na Netflixu můžete podívat na pokračování komiksového filmu od DC Shazam!, který pojednává o teenagerovi Billym Batsonovi a jeho nevlastních sourozencích, kteří budou muset opět zachránit svět. Dcery Titána z muzea ukradnou magickou hůl, za pomoci které chtějí zničit Zemi, pokud jim nebude navrácena moc jejich otce. Sourozenci se tak budou muset semknout a vymyslet, jak dvojici porazit. A pokud nechcete čekat do čtvrtka, film je dostupný i na HBO Max.

Sympatizant

Předposlední díl špionážního seriálu je od dnešního dne dostupný na HBO Max. Kapitán, jak se dvojitému špionovi říká, přijde na to, že vietnamská komunita v USA trénuje a chce se vrátit do Vietnamu bojovat. Finance získávají vojáci tak, že se oficiálně považuje skupina za neziskovou organizaci, která dostává peníze od politické strany. Jeho kamarád má jít do první linie, a tak se Kapitán pokusí Generálovu snahu, jít znovu bojovat, zhatit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze