Neradi uklízíte po kočkách? Tento robot to udělá za vás

Neradi uklízíte po kočkách? Tento robot to udělá za vás
Fotografie: litter-robot.com
  • Automatizovaná toaleta se postará o hygienické odstranění exkrementů
  • Disponuje rovněž připojením k bezdrátovým sítím Wi-Fi

Soužití s kočkami má spoustu světlých stránek, avšak úklid jejich záchodu mezi ně rozhodně nepatří. Pokud máte více zvířat nebo menší byt, pak ani příslovečná kočičí čistota moc nepomáhá a musí pomoci moderní technika. Mezi nejnovější technologické výstřelky v této oblasti patří Litter-Robot Connect, který se na vybraných trzích prodává za 499 dolarů, tedy asi 13 tisíc korun po započtení české DPH.

Litter-Robot Connect

Co za tuto nemalou částku získáte? Jedná se o luxusní kočičí toaletu, která by vás měla zbavit nepříjemného zápachu a také nutnosti manipulovat se zvířecími výkaly. Jakmile mazlíček vykoná svou potřebu do běžného kočkolitu, automatický program po několika minutách spustí rotaci válce a shluk s fekáliemi vypadne do sběrné nádoby. Tu pak musíte jednou za čas vyčistit, také jednou za několik dní vyměnit náplň robota. Jednou za pár měsíců je pak potřeba rozebrat a vymýt válec a společně s tím vyměnit i uhlíkové filtry proti šíření zápachu do okolí.

A samozřejmě nesmí chybět ani moderní funkcionalita v podobě připojení zvířecí toalety k Wi-Fi. Ta zde neslouží k ukrácení dlouhého času vyměšujících koček, ale do připojené aplikace v chytrém mobilním telefonu vám zašle informace týkající se údržby přístroje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze