Neradi uklízíte? S lokátorem ztracených věcí Tile najdete cokoliv i v nepořádku

Neradi uklízíte? S lokátorem ztracených věcí Tile najdete cokoliv i v nepořádku
  • Bluetooth lokátor Tile se v rámci partnerství s jinými společnostmi stane součástí některých výrobků
  • Nalézt budete moci jak kufry Samsonite, tak také elektroniku, konkrétně sluchátka Bose
  • Integrace se dočkáme již v průběhu roku 2018

Tile jsou malé, tenké a lehké Bluetooth lokátory, které pomohou s nalezením ztracených věcí. Jeden vyjde na zhruba 600 Kč a umístit jej můžete téměř na jakýkoli předmět, který často hledáte – klíče, zavazadlo, oblíbenou hračka, ... Díky tenkému provedení jej můžete vložit i do přihrádky peněženky. Jakmile danou věc ztratíte, díky aplikaci pro iOS a Android můžete malou dlaždici Tile „prozvonit“. Pokud je totiž v blízkosti (zhruba do 30 metrů), ozve se zvuk, díky kterému předmět snadno dohledáte.

Tile
Partneři Tile

Výhodou dlaždic Tile je, že neustále zaznamenávají svoji polohu. Pokud tedy nejste v dosahu Bluetooth, zobrazí vám alespoň na mapě poslední známou polohu. Tile využívá vlastních prostředků k tomu, abyste daný předmět měli stále na očích.

I když jsou dlaždice Tile velmi malé a lze je připnout téměř k čemukoli, v rámci partnerství s jinými výrobci se Tile objeví již vestavěný v některých produktech. Těšit se můžeme například na integraci do sluchátek Bose (2018 SoundSport Wireless a QuietControl 30), do kufrů Samsonite a dalších výrobků. Uživatel se tak již nebude muset starat, aby si Tile koupil separátně, navíc na špuntová sluchátka by se dlaždice umisťovala jen obtížně.

Spolupráce s významnými partnery je již v platnosti, první produkty se začnou objevovat v průběhu jara letošního roku.

Zdroj: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze