Netflix letos nabídne mnoho zajímavých titulů

Netflix letos nabídne mnoho zajímavých titulů
Fotografie: unsplash.com
  • Nejočekávanější novinkou je snímek The Gray Man v hlavních rolích s Ryanam Goslingem a Chrisem Evansem
  • Diváci se mohou těšit na filmy nejrůznějších žánrů

Netflix nás během celého letošního roku bude zásobovat očekávanými snímky. A aby předplatitele opravdu nalákal, vydal krátký sestřih připravovaných filmů. Jednou z nejočekávanějších novinek, hlavně pro české diváky, je film The Gray Man. Ptáte se proč? Uvidíme v něm Ryana Goslinga a Chrise Evanse, jak se prohánějí Prahou. Pojďme se na některé letošní novinky podívat zblízka.


The Adam Project

Sci-fi o cestování časem, které natočil režisér Shawn Levy. V hlavní roli uvidíme Ryana Reynoldse, který hraje pilota Adama. Bude se muset vrátit do minulosti, aby zachránil budoucnost pomocí svého mladšího já. Kromě Ryana Reynoldse uvidíme také Zoe Saldaña, Marka Ruffalo, Jennifer Garner, Walkera Scobell a Catherine Keener. Netflix nové sci-fi uvede 11. března.


Day Shift

Fantasy snímek natočil režisér J.J. Perry. V hlavní roli se představí Jamie Foxx, který se stará sám o malou dceru. Přes den pracuje jako čistič bazénů a po nocích loví a vraždí upíry. Ve snímku dále hrají Dave Franco, Karla Souza, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo a další.


Spiderhead

Další očekávanou novinkou je sci-fi Spiderhead režiséra Josepha Kosinskiho natočené podle knihy Escape from Spiderhead. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy bude dvěma vězňům (Jurnee Smollet a Miles Teller) nabídnuto zkrácení trestu. Aby se tak stalo, budou se muset zúčastnit experimentu s drogami. Dohlížet na ně při tom bude Chris Hemsworth.


Slumberland

Dobrodružné fantasy, které natočil režisér Francis Lawrence. Příběh nás zavede do světa Slumberlandu, který se skládá ze snů a nočních můr. Mladá dívka věří, že zde najde svého zesnulého otce. Na její cestě ji bude doprovázet napůl člověk a napůl netvor, kterého hraje Jason Momoa. Ve filmu dále hrají Marlow Barkley, Chris O'Dowd, Kyle Chandler, Weruche Opia, India de Beaufort a Humberly Gonzalez.


Podle theverge.com pro své předplatitele chystá Netflix mnoho dalších zajímavých titulů. Podívejte se na již zmíněný sestřih novinek. Je opravdu z čeho vybírat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze