Netflix plánuje skutečnou reality show Squid Game. Přihlásit se můžete i vy

Netflix plánuje skutečnou reality show Squid Game. Přihlásit se můžete i vy
Fotografie: unsplash.com
  • Účastnit se mohou lidé z celého světa starší 21 let, kteří umí anglicky
  • Vítěz si odnese v přepočtu přes 107 milionů korun
  • Natáčet se bude na začátku příštího roku ve Velké Británii

Netflix nabírá účastníky do nové reality show inspirované nejpopulárnějším seriálem všech dob – Hrou na oliheň (Squid Games). V sázce však nebude život. Místo toho si 456 účastníků z celého světa zahraje hry, kde nejhorší hráč odejde domů s prázdnou. Show bude mít jednoho vítěze, který si domů odnese v přepočtu přes 107 milionů korun (4,56 milionů dolarů).


„Reality show Squid Game: The Challenge nabídne největší obsazení a jednorázovou peněžitou odměnu v historii televizních reality show,“ uvedl Netflix. Show bude mít deset dílů. Účastnit se mohou lidé z celého světa starší 21 let, kteří umí anglicky a na začátku roku 2023 se mohou zúčastnit 4týdenního natáčení ve Velké Británii.

„Squid Game vzala svět útokem strhujícím příběhem a ikonickými snímky režiséra Hwanga. Jsme vděční za jeho podporu, když v této masivní soutěži a sociálním experimentu měníme fiktivní svět ve skutečnost. Fanoušky dramatického seriálu čeká fascinující a nepředvídatelná cesta, kdy našich 456 soutěžících ze skutečného světa proplouvá největší soutěžní sérií všech dob, plnou napětí a zvratů, s největší finanční odměnou na konci,“ uvedl viceprezident Netflixu Brandon Riegg.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze