Tyto reality show na Netflixu musíte vidět

zhodnocení
Tyto reality show na Netflixu musíte vidět
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Ďáblův plán a Hra na oliheň: Výzva jsou o přehrání ostatních spoluhráčů
  • Outlast je o přežití v drsném prostředí Aljašky
  • A 28 dní děsu vás zavede do světa paranormálních jevů

Reality show jsou velmi oblíbené. Existuje jich obrovské množství a zaměřují se prakticky na cokoliv si vzpomenete. Od klasických seznamovacích reality show, přes vaření a pečení, až po soutěže, kde ze sebe musejí soutěžící vydat to nejlepší. Netflix nabízí obrovské množství reality show – které byste za nás rozhodně měli vidět?

Ďáblův plán

Korejská reality show, kde se setká celkem 12 výjimečně chytrých hráčů, kteří se snaží vyhrát za každou cenu. Soutěžící mohou lhát, taktizovat, obelstít jiné spoluhráče a tím se tak dostat až do finále, kde na ně čeká finanční výhra. Za každý splněný úkol získávají žetony, které ale mohou dát i jinému hráči, čímž mu zajistí postup. Jednotlivé hry jsou těžké a je potřeba u nich logicky přemýšlet, ale i získat spojenectví. Reality show ukazuje, jak umí někteří lidé manipulovat s ostatními a dosáhnout tak svého – v této hře je to ale pro vítězství nutností.

Outlast

Představte si, že vás vysadí uprostřed aljašské divočiny a vy budete muset společně s několika dalšími členy plnit úkoly. Na konci cesty si poslední přeživší tým odnese milion dolarů. Na začátku je 16 soutěžících, ty ale postupně vypadávají. Za jejich skončení může většinou zdravotní stav, důležité ale je udržet i skupinu – sami zůstat nemůžete. Tato reality show ukáže, kdo hraje férově a kdo se nebojí jít až za hranu.

Physical: Sto statečných

Physical: Sto statečných

100 soutěžících, kteří si myslí, že splňují představy dokonalého těla, se utkají v nejrůznějších úkolech. V této soutěži je jedno, zda jste žena či muž – pokud chcete vyhrát, musíte ukázat, že vám nechybí síla, vytrvalost a odhodlání. Jednotlivé hry soutěžící dostanou až na úplné dno, dokud jim nedojdou síly a nevzdají se.

Hra na oliheň: Výzva

Reality show udělaná podle stejnojmenného seriálu. Rozdíl je ovšem v tom, že v této reality show nikdo nezemře. 456 soutěžících se popere o výhru 4,56 milionu dolarů. Některé hry jsou stejné jako v seriálu, jiné ale účastníky překvapí. Hra je nemilosrdná a soutěžící budou muset lhát a obelhávat další účastníky, aby se dostali až do finále.

28 dní děsu

Zajímavý experiment, který vám nažene husí kůži. Podle teorie manželů Warrenových je potřeba přesně 28 dní k tomu, abyste dosáhli úplného spojení s entitami, které obývají ty nejstrašidelnější místa v Americe. Tuto teorii se rozhodly ověřit tři týmy vyšetřovatelů, kteří se zabývají paranormálními jevy. Nevědí, kam jednou a co se v místě stalo – na to musí postupně přijít.

Too Hot to Handle

Reality show, která se natáčela už v několika státech vypovídá o své oblíbenosti. 10 soutěžících myslících si, že se zúčastní seznamovací reality show, se dozvídá, že je v Hot too handle. Pro ně to tak znamená jediné – vzdát se všech svých sexuálních potřeb, a to včetně polibků. Každé porušení pravidel jim totiž sníží výhru, kterou může vyhrát jen jeden pár. A každý, kdo pravidla poruší, se stává neoblíbeným.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze