Nová sezóna Vodafone MČR PUBG nabídne výhry za více než 200 000 Kč

Nová sezóna Vodafone MČR PUBG nabídne výhry za více než 200 000 Kč
Fotografie: PLAYzone
  • Za několik dní začnou turnajové zápasy, ze kterých vzejde 16 týmů
  • V listopadu proběhne finále, kdy se týmy utkají o titul
  • Ten nejlepší si odnese výhru 210 000 Kč
  • Nejdůležitější zápasy budou k vidění na několika kanálech

Battle royale hra PUBG patří mezi tradiční tituly českého šampionátu v počítačových hrách. Ani aktuální ročník nebude výjimkou. Letos se šestnáct nejlepších týmů utká ve Vodafone PLAYzone Areně o titul od 18. do 20. listopadu. Otevřené kvalifikace na finále ale právě začínají. Kromě titulu českého mistra celky také zabojují o zvýšenou finanční odměnu. Ta letos dosáhne 210 000 Kč.

Poslední vyhrává. Tímto heslem se řídí týmy, které spolu soupeří na neustále se zmenšující se mapě. Žánr battle royale patří v esportu stále mezi ty nejpopulárnější a své zastoupení bude mít tradičně i na MČR. Mezi nejznámější battle royale hry patří i PUBG: Battlegrounds, kde o konečném výsledku rozhodne kombinace počtu eliminací soupeře a délka, po kterou přežije alespoň jeden člen týmu. PUBG se na programu MČR objevuje již popáté a spolu se střílečkou Counter-Strike: Global Offensive a karetním titulem Hearthstone patří mezi největší stálice nejprestižnějšího česko-slovenského esportového turnaje.

Hráč na MČR

Divácky atraktivní PUBG má na Vodafone MČR své pevné místo již několik let. Letošní ročník ale bude speciální v tom, že se finále poprvé odehraje v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně. Zde budou mít hráči k dispozici nejenom podporu publika, ale také jsme zde exkluzivně nainstalovali superrychlý a stabilní internet. Občas u některých slyšíme známé výmluvy, že rozhodl lag či štěstí – my si ale můžeme být jistí, že vítězem se stane ten opravdu nejlepší tým,“ říká Barbora Kožíšková, Head of Brand Communication ze společnosti Vodafone.

Dříve, než se pozornost upne k závěrečnému finále, proběhnou turnajové série, ve kterých si týmy rozdělí body dle umístění. Z nich následně vzejde nejlepší šestnáctka. „Je jedno, zda si budete chtít jen tak zahrát, nebo se chystáte vybojovat zlatou medaili. Šanci bude mít každý. PUBG má v Česku skvělou komunitu, takže si MČR určitě užijí všichni zúčastnění. Po loňském online turnaji se navíc finále opět odehraje před živým publikem, takže se hráči i diváci mohou těšit na perfektní atmosféru,“ říká Magdaléna Havlíková, hlavní organizátorka Vodafone MČR PUBG.

Nejdůležitější zápasy sezony budou vysílány na Twitch kanále PLAYzoneCZ, dále pak na facebookových stránkách Prima COOL a také v HbbTV aplikaci televizních stanic Prima. Titulárním partnerem se pro letošní rok stal mobilní operátor Vodafone. Dalšími partnery jsou výrobce herních periferií HyperX, značka herních zařízení Predator a síť restaurací KFC.

Datum Fáze MČR turnaje
25. a 26. července turnajová série
1. a 2. srpna turnajová série
15. a 16. srpna turnajová série
29. a 30. srpna turnajová série
12. a 13. září turnajová série
26. a 27. září turnajová série
10. a 11. října turnajová série
24. a 25. října turnajová série
18. až 20. listopadu Finále
tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze