Novou televizi Philipsu s Androidem ocení zejména amatérští kuchaři

1
Novou televizi Philipsu s Androidem ocení zejména amatérští kuchaři
  • Zajímavou kuchyňskou televizi s Android TV představil Philips v Las Vegas
  • Novince nechybí velký Bluetooth reproduktor nebo integrace Google Asistenta

Většina novinek ze segmentu chytrých televizí je určena do vašich obýváků, případně ložnic. Jejich společným jmenovatelem jsou především velké úhlopříčky. Philips ale myslí i na ty, kteří například tráví jistou část dne u kuchyňské linky. Právě pro ně představila televizi s označením 7703. Ta přináší 24palcovou obrazovku a poměrně masivní podstavec. Ten slouží zároveň i jako 16W Bluetooth reproduktor, kterým snadno ozvučíte celou kuchyň. Novinka je vybavena systémem Android TV a dokonce také Google Asistentem, který umožní hlasové ovládání. Nebude tak nezbytně nutné sahat po ovladači, což zvlášť při práci v kuchyni oceníte.

Philips 7703 se chlubí také integrací Chromecastu, díky čemuž můžete snadno přenášet obsah ze svého zařízení s Androidem přímo do televize. Zbylé specifikace prozatím výrobce neodtajnil. Je na ně ještě vcelku čas, neboť k prvním zákazníkům se novinka dostane až během druhé poloviny roku 2018.

Zdroj: theverge.com

Diskuze ke článku
kvok
By se tak nějak hodilo napsat, že tahle televize v Evropě vůbec nebude, protože TV Philips v USA produkuje Funai (což je případ tohoto modelu) a v Evropě TP Vision.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze