Očekávaný seriál o šéfce drogového impéria a dokument o rapperovi Lil Nas X

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Očekávaný seriál o šéfce drogového impéria a dokument o rapperovi Lil Nas X
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix uvede šestidílný seriál Griselda, který pojednává o stejnojmenné drogové šéfce
  • HBO Max si nachystalo další díl Temného případu a dokument o rapperovi
  • A můžete se také podívat na český snímek Bod obnovy, který se odehrává v blízké budoucnosti

Je tu začátek nového týdne a s ním opět přicházejí další premiéry filmů a seriálů. Netflix už ve čtvrtek uvede dlouho očekávaný seriál o drogovém kartelu, ale můžete se také podívat na český sci-fi snímek, nebo dokument o evropském ragby. HBO Max si pak pro vás připravilo další díl Temného případu, ale i dokument o prvním koncertu rappera Lil Nas X. Na které novinky se podíváte?

Griselda

Mezi neočekávanější seriály tohoto roku rozhodně patří Griselda, kterou Netflix uvede již ve čtvrtek. Šestidílná minisérie postupně odhaluje podsvětí Miami, kde v 70. a 80. letech minulého století bujel obchod s drogami. Griselda Blanco je ambiciózní podnikatelka, ale také oddaná matka. Svým nelítostným chováním se dostane v drogovém kartelu až na úplný vrchol, a začne se jí tak říkat „Kmotra“ (Godmother).

Hlavní roli si zahrála Sofia Vergara, která byla zároveň i výkonnou producentkou. Seriál byl inspirován skutečnou Griseldou Blanco, která stála za vytvořením jednoho z největších drogových kartelů. Každý díl bude trvat přibližně hodinu.

Bod obnovy

Od středy 24. ledna si můžete na Netflixu pustit sci-fi snímek, který nečekaně pochází z české produkce. Na koprodukci se podílelo ale i Slovensko, Polsko a Srbsko. Děj se odehrává v roce 2041, kdy lidé, kteří zemřeli jinou než přirozenou smrtí, mají možnost být oživeni. Podmínkou ale je provádět pravidelně zálohu své osobnosti – bod obnovy, a to každých 48 hodin. Když je ale u oběti tato záloha vymazána a ta tak nemůže být oživena, přichází a řadu agentka Em, která má případ vyřešit.

Lil Nas X: Long Live Montero

Americký rapper a zpěvák, který na hudební scéně kromě písní boduje i svými extravagantními outfity. Dokument, který uvede HBO Max v sobotu 27. ledna ukáže jeho první hlavní turné po celých Spojených státech. Budete moci ale nahlédnout i do jeho soukromého života, a to včetně jeho dětství a nejbližší rodiny.

Six Nations Rugby: Tělo na tělo

Six Nations Rugby: Tělo na tělo

Dokumentární seriál ukáže ragbyový turnaj z minulého roku, kde se ty nejlepší týmy z celé Evropy utkají o Pohár šesti národů. Dokument vezme diváky jak na hřiště, tak do zákulisí šaten, tréninků, ale i osobních životů hráčů. Dokument můžete sledovat na Netflixu od středy 24. ledna.

Temný případ: Noční krajina

Minulé pondělí HBO Max uvedlo první díl Temného případu a od dnešního dne je dostupný i druhý díl. Detektivky Liz Danvers a Evangeline Navarro se snaží vyřešit případ osmi zmizelých mužů, kteří obývali arktickou výzkumnou stanici Tsalal. První díl přinesl uvedení do případu i otevření starého nevyřešeného vyšetřování, které má nejspíše se zmizením souvislost.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze