OnePlus v září představí chytrou televizi s QLED

aktualizováno
OnePlus v září představí chytrou televizi s QLED
  • Výrobce chce přinést filozofii, se kterou produkuje telefony
  • Televize bude mít velmi tenké rámečky

Aktualizováno 25. 8. 2019

Některá místní zastoupení OnePlus se už potřebují nyní pochlubit jejich novým výrobkem, i když do jeho představí stále nějaký čas chybí. Díky indické pobočce jsme se ale dozvěděli, že televizor s logem OnePlus bude mít úhlopříčku 55 palců a bude využívat technologii QLED.


Původní obsah z 14. 8. 2019

Vypadá to, že tradičním výrobcům televizorů roste konkurence v podobě firem zaměřených původně na mobilní telefony. Různé produkty už delší dobu dodává na rozvojové trhy Xiaomi, Huawei, respektive Honor, zase použije 4K televizor k tomu, aby na něm prezentoval svůj operační systém Harmony OS. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na tradiční výrobce jako Samsung nebo Sony.

Jako další se v průběhu září přidá OnePlus, které si ve světě mobilních telefonů udělalo místo coby výrobce „zabijáků vlajkových lodí“. Po sérií spekulací potvrdila příchod pro thenextweb.com i samotná společnost. Kromě termínu však nebyla moc konkrétní. Nový výrobek se má nést ve stejné filozofii jako telefony, tedy „never settle“. Obrazovka bude mít velmi tenké rámečky a nabídne široké možnosti v oblasti připojení.

Potvrzuje se tak trend, který v oblasti spotřebitelské elektroniky sledujeme už delší dobu – konvergence. Pomalu se stírají rozdíly mezi jednotlivými druhy přístrojů a všechny směřují k jednomu univerzálnímu řešení, které se bude lišit jen velikostí. Televizor tak lze považovat za přirozené zakončení řady chytrých hodinek, telefonu a tabletu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze