Oral-B iO vám pomůže k americkému úsměvu

Oral-B iO vám pomůže k americkému úsměvu
  • Oral-B iO je nový inteligentní kartáček, který pomocí speciálních algoritmů zlepšuje vaše návyky
  • Nabídne neutrální design a vlastní displej pro zobrazení režimů čištění

Není to tak dávno, co jsme pro vás otestovali kartáček Oral-B Genius X s umělou inteligentní a doprovodnou aplikací pro Android a iOS. Oral-B však nezahálí a v rámci veletrhu CES 2020 přichystal další chytrý kartáček, tentokrát s přízviskem „iO“.

A v čem má být lepší? Stále se jedná o (na pohled) velmi unifikovaný kartáček, který ctí designovou linku oscilačně rotačních kartáčků Oral-B, novinka však přepracovala ovládání. Namísto speciálních přepínačů a piktogramů nabízí vlastní displej, který zobrazuje ikony režimů čištění. Je to vcelku efektní, možná někdy trochu infantilní, přesto by to někoho mohlo přesvědčit k nákupu. Oral-B se však chlubí i novým „magnetickými“ vibracemi, které mají napomoci čištění, tedy odstranění fleků/plaku. Navíc, dle Oral-B, jsou takové vibrace bezpečnější pro dásně a citlivé zuby.

Oral-B iO

Oral-B iO má celkem 7 režimů čištění, mezi kterými nechybí ani bělení či masáž dásní. Kartáček se připojuje k aplikaci Oral-B pomocí Bluetooth a výrobce udává výdrž téměř 13 dnů, což není mnoho. Za tím je právě displej, který zobrazuje ikony a nahrazuje podsvětlené piktogramy. Doplníme, že nabíjení probíhá v magnetickém stojánku za pomocí indukce a trvá zhruba 3 hodiny.

Aplikace samotná prošla také obměnou, nově se více zaměřuje na jednotlivé úseky ústní dutiny a poradí, jak čistit tak, abyste stihli doporučovaný 2minutový interval. Pokud jste již inteligentní kartáčky mohli vyzkoušet, víte, že vejít se do doporučovaného času není vůbec snadné, zvláště, pokud se snažíte vyčistit zuby důkladně.

Oral-B prozatím neprozradil cenu ani dostupnost modelu Oral-B iO. Lze však očekávat, že vzhledem k ceně Oral-B Genius X se novinka pod 6 tisíc korun dostane jen stěží.

Diskuze ke článku
Martin Paclík
Martin Paclík
Skvělý kartáček a ještě lepší aplikace. Určitě zajímavé a dobře využitelné i pro děti - dokážete totiž kontrolovat jak dobře čistí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze