Panasonic Sound Slayer není záchodové prkénko, ale speciální reproduktor pro hráče

Panasonic Sound Slayer není záchodové prkénko, ale speciální reproduktor pro hráče
Fotografie: Panasonic
  • Jedná se o kombinaci sluchátek a reproduktoru
  • Dá se kolem krku a spočívá na ramenou
  • Výsledkem má být naprosté pohlcení zvukovým polem

Všichni hráči vědí, jak je zvuk důležitou složkou prožitku. Standardem je dnes prostorové audio, které vás vtáhne do děje a v online soubojích vám umožní získat výhodu tím, že uslyšíte, odkud se blíží nepřítel. Jenže ne každý má prostorové možnosti, aby si mohl udělat sestavu pěti nebo sedmi reproduktorů. Jisté řešení představují sluchátka, která však nejsou příliš pohodlná při delším nošení.

Panasonic proto představil na videoherní konferenci Gamescom 2021 reproduktor, který se snaží získat přednosti obou řešení. Jmenuje se SC-GN01 a dáte si jej kolem krku a na ramena. Podle Panasonicu tak vznikne zvukové pole, do kterého se můžete naprosto ponořit.

Panasonic SC-GN01

Připraveny jsou nejrůznější profily, vedle her je to například i sledování filmů nebo videokonference. Pro ty jsou zde nachystány dva mikrofony, další dva slouží funkci ANC, tedy potlačení okolního hluku. Na první pohled těžko říct, jestli se jedná o naprostý nesmysl, nebo geniální myšlenku. Vedle praktických zkušeností rozhodne i cena, tu však ještě Panasonic nezveřejnil, stejně jako termín zahájení prodeje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze