Partnerství Sony a Zoom přináší videokonference do televizorů Bravia

Partnerství Sony a Zoom přináší videokonference do televizorů Bravia
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Zoom stačí nainstalovat z Obchodu Play
  • Aplikace je přístupná ve vybraných televizorech se systémem Bravia Cam

Společnost Sony oznámila, že Zoom Video Communications, Inc. rozšíří své služby na televizory Sony Bravia , které jsou kompatibilní se systémem Bravia Cam. Toto partnerství umožní uživatelům snadné spojení s přáteli, rodinou a kolegy při videohovorech a schůzkách z pohodlí jejich obývacího pokoje. Sony Bravia je tak zároveň první značkou televizorů, která podporuje aplikaci Zoom for TV v obchodě Google Play.

Výhody Zoom for TV

Díky aplikaci Zoom na TV Bravia budou moci uživatelé využívat všechny funkce, díky nimž je Zoom jednou z předních platforem pro videokomunikaci. To zahrnuje videokomunikaci na televizní obrazovce, sdílení obrazovky a nástroje pro spolupráci. Uživatelé budou moci využívat také pokročilé funkce Bravia Cam – systém rozpozná, kde se v místnosti nacházíte a jak daleko jste od televizoru, a poté upraví nastavení zvuku a obrazu tak, aby bylo optimální. Celé nastavení je velmi jednoduché – při použití kompatibilního televizoru se zařízením Bravia Cam stačí stáhnout aplikaci Zoom z Google Play a spustit ji pomocí dálkového ovladače televizoru.

Jsme nadšeni, že můžeme ve spolupráci se společností Zoom přinést videokonference do našich televizorů Bravia a zpřístupnit služby Zoom na platformě Android TV,“ uvedl Shusuke Tomonaga, vedoucí produktového designu televizorů Bravia v oddělení Product Technology Center společnosti Sony Corporation. „Toto partnerství umožní našim zákazníkům vychutnat si realističtější videokomunikaci na velké televizní obrazovce přímo v obývacím pokoji. Mohou tak být více ve spojení s lidmi, na kterých jim záleží, ať už pracují z domova, učí se na dálku, nebo si jen volají s přáteli a rodinou.

Zoom bude k dispozici začátkem letošního léta na vybraných televizorech Bravia, které jsou kompatibilní se systémem Bravia Cam, konkrétně se jedná o modely X95L, X93L, A80L, X90L, X85L, X80L, X75WL, Z9K, A95K, X95K, A90K, A80K, A75K, X90K, X90S, X85K a X80K.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze