Povídat si brzy budeme i s ledničkou. Jednu takovou ukázal Samsung na CESu

Povídat si brzy budeme i s ledničkou. Jednu takovou ukázal Samsung na CESu
  • Ve výbavě nechybí velký displej
  • Lednice dokáže reagovat na vaše hlasové příkazy a zhasnout světla či vám zobrazit obraz z bezpečnostní kamery
  • Chladnička funguje s jakýmkoli produktem SmartThings

Samsung na veletrhu CES už ukázal spoustu věci, od obrovské televize až po platformu pro autonomní auta. Ukázal ale také směr, kterým by se chtěl vydat v chytrých domácnostech. Jestliže nemáte partnera, tak se vám to možná bude líbit. Povídat byste si totiž mohli s vaší ledničkou.

Chytrá lednice od Samsungu

Nová chladnička Samsung Family Hub má mnoho stejných možností jako původní model z roku 2016, ale přidává spoustu inteligentních ovládacích prvků. Nyní můžete používat lednici pro ovládání produktů vaší chytré domácnosti, a to pomocí hlasového asistenta Bixbyho. Samsung přeměňuje vaši chladničku na centralizovaný rozbočovač pro váš dům. Chladnička funguje s jakýmkoli produktem SmartThings a umožňuje vám ovládání pomocí hlasových příkazů. A nejen to, na lednici si můžete dělat i nákupní seznam a ten později sdílet s celou rodinou.

Můžete lednici například požádat, aby vám ukázala online videa z kamery připojené k internetu (například dětské chůvičky nebo bezpečnostní kamery před domem). Obraz se vám zobrazí na displeji, který je přímo na lednici. Ta umí také ztlumit světla v domě a tak podobně a funguje také jako zábavní centrum, které vám umožňuje přehrát hudbu, sdílet kalendáře, zobrazit fotografie či poznámky a další.

Zdroj: samsung.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze