První teaser trailer na Avatar: The Way of Water je konečně tady

První teaser trailer na Avatar: The Way of Water je konečně tady
Fotografie: 20th Century Fox
  • Snímek opět režíruje James Cameron
  • Premiéra je plánovaná na 16. prosince 2022
  • V hlavních rolích se vrátí Sam Worthington a Zoe Saldana

Na konci dubna jsme vás informovali o velmi očekávaném pokračování snímku Avatar. Po 12 letech čekání tvůrci konečně zveřejnili první krátkou ukázku. Avatar: The Way of Water nás opět zavede na planetu Pandora. Snímek režiséra Jamese Camerona je prvním ze čtyř nových filmů na této planetě, od kterého se očekává, že příběh rozvede více do hloubky, než tomu bylo v prvním filmu v roce 2009.

V hlavních rolích se opět vrátí Sam Worthington jako Jake Sully a Zoe Saldana jako Neytiri. Od událostí v prvním díle už uběhlo 14 let. Jake a Neytiri jsou již rodiči a nyní je opět čeká boj o jejich milovanou Pandoru. Mezi další známé tváře, které se na Pandoru vrátí, patří Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder a Matt Gerald.


Zaujme pokračování diváky stejně jako v roce 2009? Přeci jen tehdy byly 3D projekce velkou novinkou a dokázaly ohromit každého. Dozvíme se to na premiéře 16. prosince 2022. Podle collider.com další tři filmy budou uvedeny do kin s odstupem dvou let (2024, 2026, 2028).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze