Ruční napařovač TEFAL Pure POP získal ocenění Red Dot. Jak se líbí vám?

Ruční napařovač TEFAL Pure POP získal ocenění Red Dot. Jak se líbí vám?
Fotografie: TEFAL
  • Tefal Pure POP získal ocenění v konkurenci s řadou dalších produktů
  • Oboustranné nástavce umožňují snadnou výměnu pro všechny typy látek
  • Nechybí ani nástavec pro odstraňování vlasů, chlupů a drobných nečistot

Značka TEFAL, přední světový výrobce inovativních výrobků pro domácnost, získala ocenění Red Dot Design Award 2023 v kategorii produktového designu se svým nejnovějším produktem, ručním napařovačem TEFAL Pure POP. Odborná porota touto cenou potvrzuje výjimečnost výrobku TEFAL Pure POP, který si oblíbila celá řada spokojených spotřebitelů.

Red Dot Design Award je jednou z mezinárodně uznávaných soutěží, která od roku 1955 hodnotí a oceňuje tisíce přihlášených produktů z celého světa. Cena je udělována v několika kategoriích a posuzován je design, inovativní prvky a kreativita. Tefal Pure POP toto ocenění získal v konkurenci s řadou dalších výjimečných produktů, což potvrzuje jeho jedinečnost a atraktivitu pro odbornou porotu i spotřebitele.

Jsme velmi hrdí na to, že Tefal Pure POP byl oceněn prestižním Red Dot Design Award 2023," uvedla Veronika Rapošová, produktová manažerka značky Tefal. „Toto ocenění je potvrzením našeho závazku poskytovat zákazníkům nejen kvalitní produkty, ale také výrobky lahodící oku, které v sobě ladně snoubí inovativní designové prvky.

Tefal Pure POP je designově hravý napařovač oděvů, který posouvá péči o oděvy na novou úroveň. Čistí a napařuje jedním plynulým pohybem a použití je zcela intuitivní. Pohodlný systém oboustranných nástavců umožňuje snadnou záměnu mezi sametovou stranou, která je ideální pro šetrné vyrovnání všech látek, dokonce i těch nejchoulostivějších a stranou pro odstranění vlasů, chlupů a drobných nečistot. Zcela přírodní síla páry redukuje pachy, dezinfikuje a osvěžuje. Tefal Pure POP je kompaktní, tenký a lehký, abyste si jej mohli vzít kamkoli potřebujete. Ať už míříte do luxusního hotelu, na dobrodružnou cestu karavanem nebo třeba plánujete ubytování v kempu, všude jistě tento šikovný a skladný napařovač oděvů využijete.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze