Projektor BenQ GV1 o velikosti dlaně umí přijímat obsah přes Wi-Fi, Bluetooth i USB-C

Projektor BenQ GV1 o velikosti dlaně umí přijímat obsah přes Wi-Fi, Bluetooth i USB-C
  • Maximální projekční plocha je 100, doporučená pak 60 palců
  • BenQ GV1 bude k dispozici v průběhu února za cenu 9 499 Kč
  • Nabízí rozlišení 854 × 480 px, svítivost 200 ANSI lumenů a kontrast 100 000 :1

Renomovaný výrobce DLP projektorů BenQ dnes uvedl na trh zbrusu nový LED projektor s označením GV1. Mezi jeho hlavní přednosti patří kompaktní tělo, nízká hmotnost a napájení na baterie. Přehrávání filmů pak může probíhat standardně skrze USB-C konektor, nebo bezdrátově přes Wi-Fi či Bluetooth.

Bezdrátový LED projektor BenQ GV1

BenQ GV1 je zábavní projekční stanice o velikosti většího šálku kávy,“ říká prezident BenQ Europe Steve Chu a dodává: „Zcela bez kabelů reprodukuje audiovizuální obsah na velké ploše naprosto kdekoli a otevírá tak nové možnosti zábavy pro různý životní styl.

Projektor BenQ GV1 nabízí rozlišení 854 × 480 pixelů, svítivost 200 ANSI lumenů a vysoký kontrast 100 000 : 1. Zdroj projekce je umístěn na samotném vrcholu a díky speciálnímu závěsu umožňuje nastavit sklon až 15°, což znamená posunutí obrazu o 77 cm ve vertikálním směru. Maximální projekční plocha je 100 palců, doporučená pak 60 palců pro umístění v pohodlně výšce ideální pro sledování. Projektor navíc disponuje automatickou korekcí lichoběžníkového zkreslení pro co nejlepší divácký zážitek.

Výrobce se chlubí použitou technologií, která získala ocenění „2015 Academy Award of Merit Oscar“ a kterou používá 90 % světových digitálních kin. Dlouhou životnost až 30 000 hodin by měl zajistit bezúdržbový LED zdroj světla.

BenQ GV1 bude k dispozici v průběhu února za doporučenou koncovou cenu 9 499 Kč s DPH v České republice a 365,90 eur s DPH na Slovensku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze