Sháníte dárky na poslední chvíli? Trn z paty vám mohou vytáhnout poukazy od Amazonu

3
Sháníte dárky na poslední chvíli? Trn z paty vám mohou vytáhnout poukazy od Amazonu
Fotografie: Amazon
  • Dárkové poukazy fungují jako kód na účtence a platí 10 let
  • K dostání jsou ve stovkách poboček maloobchodních sítí Geco, Billa nebo JRC

Sháníte dárky na poslední chvíli a nevíte, co vašim blízkým koupit, abyste se jim trefili do noty? Zajímavou alternativou mohou být vouchery neboli dárkové poukazy od Amazonu, které se nyní prodávají v hodnotě 30, 50 a 70 eur. Fungují jako kód na účtence ve stovkách poboček maloobchodních sítí Geco, Billa nebo JRC.

V příštím roce budou dárkové poukazy Amazon dostupné i v dalších obchodech. Amazon navíc zavede službu Amazon Top Up - In Store, se kterou si zákazníci budou moci navýšit zůstatek svého Amazon účtu přímo v některé z poboček uvedených maloobchodních řetězců. Dárkové poukazy Amazonu platí deset let. Zákazníci si za ně mohou pořídit některé z milionů položek v nabídce Amazon.de včetně digitálního zboží.

Jsme rádi, že můžeme českým zákazníkům poprvé nabídnout předplacené dárkové poukázky. Není nic lepšího, než když si obdarovaný může vybrat přesně takový dárek, jaký si přeje,“ říká Alex Ootes, viceprezident Amazonu pro rozvoj v zemích Evropské unie.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Kde se dají sehnat? Odkaz v článku vede na hlavní stránku Amazon.de a na Amazonu jsem je nenašel.
Marek
Tyto Vánoce jsem všechny dárky řešil formou dárkových voucherů na všechno možné, od poukazů do kaváren, wellnes až po let balónem. Pozítří má můj otec narozeniny tak jsem ho objednal na kurz grilování http://www.grilguru.cz/kurzy-grilovani Sice už je zkušený a grilujeme každý rok, ale i tak si myslím, že něco takového ocení. Rozhodně více než dárkový poukaz na Steam.cz který mám připravený pro bráchu :D Ale ten Amazon by taky nemusel být špatný nápad. Amazon je u nás už hodně rozšířený a znám hodně lidí (včetně mě) kteří tam nakupují.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze