Sony kombinuje chytrý reproduktor a dálkové ovládání k televizi

Sony kombinuje chytrý reproduktor a dálkové ovládání k televizi
  • Umožňuje převést zvuk z televizoru do reproduktoru
  • Bude se prodávat pouze v Japonsku

Když máte v oblasti spotřebitelské elektroniky vymyslet něco originálního, ale došly vám nápady, můžete se uchýlit k jednomu zaručenému postupu. Dáte dohromady dva hlavní prvky ze dvou rozdílných zařízení. Když už nic jiného, tak si alespoň získáte pozornost, která je v dnešním světě nad zlato.

Přesně takové myšlenky se vám nejspíše začnou honit hlavou při pohledu na Sony SRS-LSR200. Vypadá to jako další přenosný reproduktor, kterých má japonský výrobce ve svém portfoliu docela dost. Tento se však liší tím, že je primárně určen coby prodloužená ruka televize. Bezdrátově jej spárujete a pak necháte odpočívat v nabíjecí kolébce. Jakmile jej vyjmete, začne se zvuk z televizoru přehrávat i v bezdrátovém reproduktoru. S jeho pomocí můžete také televizor na dálku ovládat. Plusem je, že se nemusí jednat pouze o výrobky značky Sony.

Sony SRS-LSR200

I přesto se do mysli stále vkrádá otázka, jak lze něco takového využít. Možná snad v případě, kdy si potřebujete odskočit a nechcete přijít ani o kousek svého oblíbeného pořadu nebo sportovního přenosu. Takové otázky nás však trápit nemusí, protože Sony začne reproduktor prodávat na konci února pouze v domovském Japonsku. Cena po hypotetickém připočtení české daně činí asi 5 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze