Sony odhalilo přenosný reproduktor s 360° zvukem a unikátním skleněným designem

Sony odhalilo přenosný reproduktor s 360° zvukem a unikátním skleněným designem
  • Tělo reproduktoru z organického skla se rozvibruje, když ho rozechvěje kmitací cívka, která se pod ním ukrývá
  • Funkce Wireless Multi-room umožní přes Wi-Fi propojit až deset dalších kompatibilních audio zařízení Sony
  • Prémioví uživatelé služby Spotify mají k dispozici rovněž Spotify Connect

Společnost Sony představila nový model skleněného reproduktoru Glass Sound Speaker s označením LSPX-S2, který zaujme elegantním minimalistickým designem, ale také špičkovou kvalitou zvuku. Neméně zajímavou je u tohoto reproduktoru s až osmihodinovou výdrží také schopnost vytvořit příjemnou atmosféru díky režimu osvětlení, který umně napodobuje svit svíček.

Propojení mezi reproduktorem a chytrým zařízením zajišťuje bezdrátové spojení Bluetooth. Lze však také využít bleskurychlého NFC One-Touch spojení. Prémioví uživatelé služby Spotify mají k dispozici rovněž Spotify Connect. Technologie Advanced Vertical Drive reproduktoru umožňuje přehrávat zvuk ve vysokém rozlišení, který se šíří všemi směry v 360 stupních – tělo reproduktoru z organického skla se rozvibruje, když ho rozechvěje kmitací cívka, která se pod ním ukrývá.

Sony Glass Sound Speaker LSPX-S2

Funkce „Push & Play“ zase nabízí možnost jednoduše stisknout funkční tlačítko na reproduktoru a začít přehrávat hudbu prostřednictvím služby Spotify Connect. Zajímavá je rovněž funkce Wireless Multi-room, s jejíž pomocí lze přes Wi-Fi propojit až deset dalších kompatibilních audio zařízení Sony. Skleněný reproduktor LSPX-S2 Glass Sound Speaker se dostane do prodeje již na jaře 2019.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze