T-Mobile spouští devátý ročník podnikatelské soutěže T-Mobile Rozjezdy

T-Mobile spouští devátý ročník podnikatelské soutěže T-Mobile Rozjezdy
Fotografie: T-Mobile
  • Až 42 výherců může vyhrát ceny v celkové hodnotě 3,5 milionu korun
  • Celostátní vítěz poroty může vyhrát cenu ve výši tři čtvrtě milionu
  • Projekty lze registrovat od 28. ledna do 4. března

T-Mobile už podeváté podpoří drobné začínající podnikatele v rámci programu T-Mobile Rozjezdy. Až 42 zajímavých podnikatelských nápadů se může těšit na ceny v celkové hodnotě téměř 3,5 milionu Kč, které se mimo jiné skládají z financí na rozjezd, balíčků služeb a věcných cen potřebných pro podnikání. Nedílnou součástí podpory je také poradenství odborníků. Projekty je možné registrovat od 28. ledna do 4. března na www.rozjezdy.cz.

T-Mobile Rozjezdy pomáhají všem, kteří mají inovativní podnikatelský nápad a plán,“ říká Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace společnosti T-Mobile, a dodává: „Naši účastníci, i když nakonec nestojí mezi vítězi, si často pochvalují, že v diskuzi s porotou, odborníky i dalšími soutěžícími si ujasní cíle projektu i to, zda má jejich nápad šanci u zákazníků.“ Do soutěže se mohou přihlásit všichni, kteří plánují podnikat, anebo již podnikají. Rozhodující je pouze doba, po kterou zájemce podniká s přihlašovaným nápadem – ta nesmí být delší 12 měsíců. IČO může mít soutěžící po delší dobu.

Porota složená z odborníků, úspěšných podnikatelů a investorů, jako jsou například Margareta Křížová nebo Martin Korman, hodnotí nejen neotřelé nápady, ale i realizaci podnikatelského záměru. Na celostátního vítěze čekají ceny v celkové hodnotě zhruba 750 000 Kč. Kromě finančního daru od T-Mobile ve výši 200 tisíc Kč je to reklamní a PR kampaň v souhrnné hodnotě 285 tisíc Kč, poradenství a věcné ceny od partnerů programu.

Právě poradenství s plánováním financí věnuje celostátnímu vítězi ČSOB. „Rozhodli jsme se připojit k projektu T-Mobile a podpořit tak podnikatele v jejich začátcích. Uvědomujeme si úskalí a překážky, které je potřeba překonat již od prvopočátku, tedy od samotné myšlenky o vlastní firmě. Proto se zaměřujeme nejen na nabídku bankovních produktů pro začínající podnikatele, ale i neméně důležité poradenství. Celostátní vítěz proto od nás získá mimo jiné i konzultace v oblasti financí,“ dodává Martin Pěchouček, ředitel Segmentů a rozvoje obchodu Vztahového bankovnictví ČSOB.

Novinkou v novém ročníku je Zvláštní cena České manažerské asociace pro mladé talenty. Asociace vybere z regionálních vítězů tři vítěze do 35 let, kteří dostanou možnost zúčastnit se mentoringového programu XY – Transfer a načerpat tak zkušenosti od starších kolegů. „Vyhledávání, oceňování a zviditelňování začínajících podnikatelů prostřednictvím soutěže a následně podpora jejich úspěšných projektů je přístup, který jednoznačně podporujeme. Věřím že naše spojení s T-Mobile Rozjezdy přinese soutěži další multiplikační rozměr,“ uvádí výkonný ředitel ČMA Ivo Gajdoš.

Loňský ročník soutěže vyhrála mobilní aplikace Glucly Pavla Bubna. Aplikace, která by měla usnadnit život všem nemocným cukrovkou, je již k dispozici pro telefony s operačním systémem iOS a Android. Cenu veřejnosti získalo Sociální bistro Střecha z pražského Žižkova, které dává druhou šanci lidem bez domova a se záznamem v rejstříku trestů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze