Tajemný příběh o dívce z bažin a seriál o záhadné reality show, kde jde o život

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a HBO
Tajemný příběh o dívce z bažin a seriál o záhadné reality show, kde jde o život
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí první část třetí řady Bridgertonových
  • Podívat se můžete také na český horor a korejský seriál
  • HBO Max nabízí dokumentární film o vývoji médií

Končí další pracovní týden a s nastupujícím víkendem přicházíme i s dalšími tipy, na co se podívat na streamovacích platformách. Pokud jste čekali na třetí řadu Bridgertonových, pak je asi váš plán na víkend jasný. Jestliže ale chcete vidět i něco nového, pak pro vás máme několik nabídek.

Kde zpívají raci

Film z roku 2022 je nyní dostupný na Netflixu. Snímek popisuje příběh mladé ženy, která je obviněna ze smrti mladíka, se kterým měla vztah. Poté, co ji zatknou a ve vazbě čeká na soud, začne si přehrávat celý svůj život, kdy žila osamělá v domku u bažiny. Matka ji opustila jako dítě a otec byl násilník. Jednoho dne se ocitla v domě sama a musela přežít, jak jen uměla. Lidé z města jí říkají holka z bažiny a považují ji za divnou. Její příběh je ale daleko zajímavější, než se může zdát.

The 8 Show

Nový korejský seriál, který vás zavede do světa reality show. Osm účastníků je převezeno do domu, kde veškeré vybavení představují jen makety. Pravidla soutěže se zdají být jednoduchá, jenže evidentně nejsou všechna a účastníci na ně budou muset postupně přijít. Za každou strávenou minutu uvnitř domu, získá každý až neuvěřitelné množství peněz. Jenže každý získává jinou výši a nevraživost na sebe nenechá dlouho čekat.

The 8 show

Zázračný aparát

Na HBO Max se nyní můžete podívat na dokumentární film, který ukáže, jak se vyvíjela média za posledních 150 let. Uvidíte úplně první dochovanou fotografii, první pohyblivý obrázek a následně i první video. Dokument ukáže, jak velmi záleží na úhlu pohledu, pokud něco vidíme a jak moc nás mohou fotografie a videa ovlivnit. A co všechno jsou někteří lidé schopni udělat pro co největší počet „lajků“.

Bridgertonovi – 3. řada

Začíná nová sezóna a mladé dámy si opět hledají své budoucí manžele. Penelope Featheringtonová již potřetí hledá muže, který by ji požádal o ruku. Její komunikace s muži ale dosti vázne. Z cest však vrátí Colin Bridgerton a Penelope nabídne pomoc při hledání ženicha. To se jí i nakonec podaří, ale mezitím to mezi nimi začne jiskřit. Aktuálně můžete na Netflixu zhlédnout první 4 díly. Druhá část pak bude uvedena 13. června.

Krvavý Johann

Českou hororovou komedii o Johannovi Faustovi můžete nyní zhlédnou na Netflixu. Film ve vás pravděpodobně vyvolá rozporuplné pocity, a to jak hereckými výkony, tak zpracováním. Stará legenda vypráví o Faustovi, který byl svoji milou uvězněn do temnot. Jemu se ale podaří dostat zpět na Zemi a chystá se jí pomstít za to, co mu udělala. Při jejím hledání si neustále navyšuje svoji armádu zombií, která prochází Prahou a zabíjí každého, koho po cestě potká. Ačkoliv je snímek přinejmenším zvláštní, hraje v něm nespočet známých herců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze