Třetí řada Bridgertonových a dokument o útoku hackerů na seznamku pro zadané

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Třetí řada Bridgertonových a dokument o útoku hackerů na seznamku pro zadané
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Ve čtvrtek Netflix uvede první část 3. série Bridgertonových
  • Můžete se také podívat na indonéský horor a pro děti bude od pátku dostupná pohádka o jednorožci
  • HBO Max pak uvedlo pátý díl seriálu Sympatizant

Je tu nový týden a s ním vám přinášíme další tipy na filmy a seriály ze streamovacích platforem. Pokud jste se těšili na pokračování Bridgertonových, pak se ve čvrtek dočkáte první části 3. řady. A tentokrát se mohou těšit na nový film o jednorožci i děti. Co dalšího tento týden přinese?

Bridgertonovi – 3. řada

Seriál natočený podle knižní předlohy o osmi sourozencích Bridgertonových, kteří hledají lásku. Třetí řada bude o hledání lásky Penelope, která se rozhodne najít si manžela. Jenže k tomu, aby si někoho našla, ji chybí sebevědomí. V tu chvíli se však vrátí Colin, který ji kamarádsky nabídne, že ji s hledáním toho pravého pomůže. Jenže postupně přestávají být setkání pouze přátelská. Kromě starých postav se můžeme v této sérii těšit i na nové, které opět zamíchají kartami. První část 3. série oblíbeného seriálu uvede Netflix ve čtvrtek 16. května, na druhou si pak budeme muset počkat do 13. června.

Dům na kopci

Ve čtvrtek se můžete na Netflixu podívat na indonéský horor. Dívka a její kamarád se po únose ocitnou v domě u lesa, kde je na první pohled zřejmé, že se zde odehrává něco strašného. Jsou zde nejrůznější nástroje na mučení a je tak jasné, že z domu musejí utéct. Snímek je zvláštní v tom, že se v něm prakticky nemluví – slyšíte pouze nejrůznější zvuky a dýchání, což vzbudí ještě více děsivou atmosféru.

Dům na kopci

Ashley Madison: Sex, lži a ostuda

Od středy si můžete na Netflixu pustit dokumentární seriál o online seznamce Ashley Madison. Ta nabízí online seznámení pro zadané s vysvětlením, že život je moc krátký a je potřeba si jej užít. Seznamka se ale jednoho stane cílem hackerů, kteří začnou zveřejňovat jména registrovaných klientů. To samozřejmě vede ke zničení mnoha „spokojených“ manželství i k veřejnému zostuzení známějších osobností.

Jednorožec Thelma

Od pátku se můžete podívat na film určený především dětem. Poník Thelma touží po tom stát se hudební hvězdou, ale nikdo o ní neví a sama si nepřipadá vůbec výjimečná. Zkusí si tak na čelo nalepit mrkev, aby vypadala jako jednorožec. Vše se změní ve chvíli, kdy kolem ohrady projede auto a na Thelmu se vylije růžová barva se třpytkami a ona začne opravdu vypadat jako jednorožec. Během chvilky se z ní stane pěvecká hvězda, ale postupně ji začne být jasné, že svoji pravou tvář už dlouho skrývat nezvládne.

Sympatizant

Od dnešního dne můžete na HBO Max sledovat pátý díl špionážního seriálu Sympatizant. Kapitán, jak si říká napůl vietnamský komunistický špion a napůl francouzský, se probudí v nemocnici poté, co jej při natáčení zasáhla bomba. Následně se dozví, že generál plánuje dobýt Vietnam. Pošle tak zašifrovanou zprávu o plánech do Hanoje, zároveň si ale musí dávat pozor, aby jej nikdo neodhalil.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze