TCL spustilo prodej inteligentních brýlí NXTWEAR G, které nahradí 140" domácí kino

1
TCL spustilo prodej inteligentních brýlí NXTWEAR G, které nahradí 140" domácí kino
Fotografie: TCL
  • Česká republika je první zemí v Evropě, kde byly brýle uvedeny
  • Brýle jsou vybaveny duálním displejem Sony s Full HD rozlišením a technologií Micro OLED

Společnost TCL uvedla na český trh brýle TCL NXTWEAR G Wearable Display Glasses, a to jako v první zemi v Evropě vůbec. Brýle TCL NXTWEAR G jsou vybaveny dvěma mikro OLED displeji s rozlišením Full HD a jsou kompatibilní s vybranými smartphony, tablety nebo notebooky. Díky lehké konstrukci a stylovému designu jsou přitom pohodlné i pro ty, kteří nosí dioptrické brýle.

TCL NXTWEAR G

Jsme rádi, že jako první v Evropě uvádíme na náš trh inteligentní brýle TCL NXTWEAR G. Doplňují náš rozmanitý segment produktů a zpřístupňují naše inovativní technologie dalším uživatelům,“ říká Branislav Kyrinovič, Sales Director společnosti TCL pro Českou republiku a Slovensko. „Toto unikátní nositelné zařízení je zajímavým doplňkem smartphonu nebo notebooku a nabízí uživateli obrazový zážitek jako v kině, ať je kdekoli.

Novinka vyjde na 14 999 Kč.

TCL NEXTWEAR G jsou brýle s nositelným displejem, které představují přenosné domácí kino, obrazovku pro hráče nebo displej zajišťující více soukromí při práci i zábavě doma nebo na cestách. Kombinují sofistikovaný skládací bezrámečkový design a zásluhou nízké hmotnosti se pohodlně nosí. Zařízení nemá vlastní baterii, stačí jej jen připojit přes USB-C kabel k notebooku tabletu nebo smartphonu. Uživatel tedy brýle může jednoduše využívat se zařízeními, která již vlastní.

Brýle jsou vybaveny duálním displejem Sony s Full HD rozlišením a technologií Micro OLED. Díky tomu poskytují plnohodnotný zážitek z domácího kina s úhlopříčkou displeje 140 palců a poměrem stran 16:9. Brýle jsou transparentní, uživatel proto vidí nejen displej, ale také své okolí jako s běžnými brýlemi.

TCL NXTWEAR G

NXTWEAR G jsou plně kompatibilní s více než 100 smartphony, hybridními zařízeními typu 2v1 i notebooky všech významných výrobců. Novinka je již v Česku v prodeji za 14 999 Kč s DPH.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Opravdu se jedná o Microled.. Není to spíš Mini LED, protože pochybuji že by se jim podařilo zmenšit Microled tak rychle. Když s tím jsou problémy i u velkých výrobců.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze