Televizor Beovision Harmony mává reproduktory jako motýl křídly

Televizor Beovision Harmony mává reproduktory jako motýl křídly
  • Televizor je vybaven reproduktory, za které se může schovat
  • Nabídne excelentní zvuk a 4K OLED panel ve dvou velikostech
  • Cenovka vás ohromí

Úhlopříčky všech obrazovek rostou. Netýká se to jen mobilních telefonů, ale také televizorů. Pro zážitek ze sledování to má jistě svůj význam, ale je zde jeden problém, který trápí zejména esteticky založené jedince. Pokud je televizor vypnutý, místnosti dominuje obří černý obdélník.

V Bang & Olufsen si vzpomněli na to, že dříve bývaly televizory součástí nábytku, takže jste jejich nevzhledné tělo mohli například ukrýt do dřevěné skříňky. To by se při dnešních velikostech uhlopříček realizovalo těžko, a tak je potřeba přistoupit k sofistikovanějšímu řešení, které nejlépe ukáže následující video.

Vyklápějící se kryty v přední části nemají jenom estetickou funkci, ale zároveň se jedná o výkonné reproduktory z dubového dřeva a hliníku a jak si můžeme být u této značky jisti, jejich zvuková kvalita nebude nic menšího než excelentní.

Beovision Harmony tak můžete používat v otevřeném stavu jako televizor (4K OLED v úhlopříčkách 65 a 77 palců s podporou HDR), anebo zavřené jako domácí audiosystém. Zvuk do něj dostanete všemi možnými způsoby: Apple AirPlay 2, Bluetooth, DLNA nebo vestavěný Chromecast. Televize používá operační systém webOS, takže si poradí s rozšířenými službami, jako je YouTube, Netflix nebo přehráváním souborů z připojených disků.

Bang je pověstný kvalitou svých produktů, za které si také nechá náležitě zaplatit. V tomto případě ale cenovka vysoce přesahuje kombinaci jiné podobné televize a audiosystému. Česká cenovka totiž atakuje hranici půl miliónu korun, přesněji 480 tisíc.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze