Trpíte mořskou nemocí? Ubytování v tomto hotelu se raději vyhněte

Trpíte mořskou nemocí? Ubytování v tomto hotelu se raději vyhněte
  • Zábavní park Huis Ten Bosch v Japonsku začne nabízet svým hostům již letos v létě ubytování v plovoucích kapslích
  • Až tři lidé se vejdou do překvapivě prostorné dvoupokojové kapsle, které nechybí vlastní sprcha, vana či terasa
  • Cena nejkratšího možného ubytování na dvě noci bude činit v přepočtu necelých 14 tisíc korun

Pokud vás už jen pouhá myšlenka na strávení noci na mořské hladině zneklidňuje, tak si před přečtením tohoto článku raději vezměte prášek. Hosté, kteří zavítají do zábavního parku Huis Ten Bosch v jihozápadním Japonsku, budou mít totiž již brzy možnost netradičního ubytování v plovoucích kapslích. Novinka byla veřejnosti představena teprve tento týden a nutno říct, že skutečně nebude pro každého.

Plovoucí hotel v zábavním parku Huis Ten Bosch

Kapsle je v podstatě plovoucím pokojem, ve kterém mohou bydlet naráz maximálně 3 osoby. Skládá se přitom ze dvou pater, přičemž to první slouží jako ložnice a druhé pro relaxaci a kochání se okolím. Najdeme zde rovněž malou venkovní terasu, kde můžete se svou drahou polovičkou třeba pozorovat hvězdy, zatímco se poklidně houpete na hladině.

Byť se může zdát takové ubytování na první pohled poněkud klaustrofobické, tak vězte, že je uvnitř mnohem více místa, než byste čekali. Zveřejněné video, které jsme k článku přiložili, ukazuje prostorný interiér kapsle s prosvětleným obývacím pokojem se sedačkami či dřevěnými schody vedoucími na palubu. Jako v každém lepším hotelu máte přitom i zde vlastní koupelnu se sprchou i vanou a samostatnou toaletou.

Hosté těchto originálních hotýlků budou během prvního večera pomalu odtaženi lodí k malému ostrůvku vzdáleném 4 kilometry od přístavu, kde si budou moci přes den vyzkoušet řadu různých atrakcí. K dispozici bude kupříkladu hra ve virtuální realitě, ve které se musejí návštěvníci ubránit útokům dinosaurů. Následně se pro kapsli vrátí během druhého večera opět loď, která jí přes noc odtáhne zpět do hlavní části parku.

U takového ubytování bude hrát samozřejmě velkou roli počasí. Pokud bude v danou dobu příliš rozbouřená hladina a podobně, budou mít hosté možnost ubytovat se namísto toho v hotelu Henna, jehož personál se skládá čistě z robotů. V každém případě si tedy zákazníci užijí nevšední zážitek.

Ten nejkratší možný pobyt v plovoucím hotelu čítající dvě noci vás v přepočtu vyjde na necelých 14 tisíc korun. Bude však podle všeho možné zůstat i déle. Zábavní park Huis Ten Bosch začne toto netradiční ubytování svých hostů nabízet někdy v létě letošního roku.

Zdroj: digitaltrends.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze