Uvidíme Daniela Radcliffea v seriálové adaptaci Harryho Pottera?

Uvidíme Daniela Radcliffea v seriálové adaptaci Harryho Pottera?
Fotografie: unsplash.com
  • Daniel Radcliffe se v připravovaném seriálu nejspíš neobjeví
  • Podle herce bude lepší, aby tvůrci našli nové postavy a nevymýšleli, jak do seriálu dostat starého Harryho

Nyní, když se série o Harrym Potterovi znovu rozvíjí jako televizní seriál na HBO Max, mnoho fanoušků zajímá, zda se někteří z původních herců někdy zapojí do tohoto seriálu, který bude produkovat sama J. K. Rowlingová, autorka Harryho Pottera. Daniel Radcliffe, který hrál odvážného čaroděje po celou dobu, se však podělil o to, že šance, že by se v seriálu objevil, je nepravděpodobná a navíc o získání role ani nijak neusiluje.


Daniel Radcliffe poprvé ztvárnil malého Harryho Pottera v první filmové adaptaci slavné knihy v roce 2001. V roli titulní postavy pak vydržel až do posledního filmového dílu z roku 2012, kde spolu s Emmou Watsonovou (Hermiona Grangerová) a Rupertem Grintem (Ron Weasley) doplnil slavné trio. Je pochopitelné, že s úplně novým obsazením v ikonických rolích bude televizní adaptace franšízy s největší pravděpodobností začínat s neznámými herci. Ačkoli Radcliffe přímo neřekl, že by se v seriálu nikdy neobjevil, pro comicbook.com uvedl, že je to také nepravděpodobné, vzhledem k záměru seriálu začít od nuly.

„Chápu to tak, že se snaží začít úplně od začátku, a ten, kdo to natáčí, se na tom určitě bude chtít podepsat po svém a nejspíš nebude chtít vymýšlet, jak do příběhu dostat starého Harryho, aby se tam objevil. Takže to rozhodně nijak nevyhledávám. Ale přeju jim samozřejmě hodně štěstí a moc se těším, až jim tu štafetu předám. Ale nemyslím si, že je potřeba, abych ji předával přímo já,“ uvedl v rozhovoru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze