Už i pračkám Whirlpool budeme moci rozkazovat přímo z našeho zápěstí

Už i pračkám Whirlpool budeme moci rozkazovat přímo z našeho zápěstí
  • Nové propojení bude možné pouze pro vybrané modely spotřebičů Whirlpool s Wi-Fi
  • Ovládat je přitom budou moci pouze majitelé chytrých hodinek od Applu
  • Zbrusu nová aplikace má přijít někdy v prvním čtvrtletí roku 2018

Kdo by to byl ještě před pár lety řekl, že budeme moct již letos ovládat třeba pračku přímo z našeho zápěstí. Dobrá, úplně užitečný a zcela nezbytný výmysl to skutečně není, ale proč ne. Jen škoda, že si takový luxus neužije každý. Ovládání více než 20 různých spotřebičů od Whirlpoolu se totiž dočkají pouze majitelé chytrých hodinek od Applu.

Whirlpool chytré spotřebiče

Konkrétně se jedná o novější chytré pračky, sušičky a trouby, která oplývají Wi-Fi připojením. U pračky tak budete moct kupříkladu přímo během praní změnit nastavený program nebo vidět v harmonogramu přímo v Apple Watch, kdy přesně dosuší sušička vaše prádlo. I u trouby můžete změnit program přímo uprostřed pečení a zároveň si lze i neustále kontrolovat teplotu.

Whirlpool se zároveň nechal slyšet, že je prvním výrobcem spotřebičů s aplikací, která je od základu vytvořena pro Apple Watch. Aplikace si odbyla svou premiéru před zraky obecenstva na veletrhu CES v Las Vegas a volně ke stažení by měla být někdy v průběhu prvního čtvrtletí letošního roku. Teď už jen chybí, aby si pračka i sama prádlo posbírala, vyprala ho a pak i usušila a pěkně složila. To by byla ta pravá utopie.

Zdroj: macrumors.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze