V druhé řadě Rodu draka uvidíme 5 nových draků

V druhé řadě Rodu draka uvidíme 5 nových draků
Fotografie: HBO
  • Novou řadu HBO Max uvede až koncem příštího roku
  • V druhé řadě se také představí dvě nové postavy
  • Druhá série bude mít stejně jako první 10 dílů

Spolutvůrce seriálu Rod draka (House of the Dragon) Ryan Condal v rozhovoru pro collider.com prozradil několik informací k připravovanému natáčení druhé řady. V příští sérii se fanoušci mohou těšit na pět nových draků, kteří dosud nebyli představeni. Prozradil také, že natáčení začne již brzy.

Rozhodnutí o vytvoření pěti nových draků přišlo poté, co spisovatel George R. R. Martin, který napsal knihy, podle kterých je seriál natočen, ocenil kreativitu prequelu seriálu Hra o trůny (Game of Thrones). „Všichni draci měli osobnost. Ožili. Přišlo mi to jako velké zadostiučinění,“ okomentoval draky spisovatel. Ryan Condal ale více o nových dracích, ani na co se fanoušci mohou v druhé řadě těšit, neprozradil.


Podrobnosti o druhé sérii Rodu draka tak zůstávají tajemstvím. Až na potenciální datum vydání a představení dvou nových postav. Novou řadu HBO Max uvede až koncem příštího roku. Programový ředitel HBO Casey Bloys uvedl, že nechce přípravy a natáčení nové řady nijak uspěchat. „Mojí filozofií je, že dobrý scénář je prioritou číslo jedna. Nedělám to proto, aby každý rok vyšla série. Chci to natočit až poté, co budeme mít scénář, ze kterého budeme nadšení,“ dodal.

Autorka scénáře Sara Hess nedávno prozradila, že s novou řadou přijdou také dvě nové postavy z Martinova románu Oheň a krev (Fire & Blood). Podle této knihy dvě nové postavy pravděpodobně pomohou při pomstě královny Rhaenyry (Emma D'Arcy) za smrt jejího syna Luceryse (Elliot Girhault), který byl zabit jeho strýcem Aemondam Targaryenem (Ewan Mitchell) ve finále 1. řady. „V současné době píšeme finále 2. řady. Tyto postavy se v knižním originále nazývají Blood a Cheese. Myslím si, že nebudete zklamáni,“ uvedla Sara Hess. Podle csfd.cz by měla mít i druhá série deset epizod. Celá první řada je aktuálně ke zhlédnutí na HBO Max.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze