V Dubaji se otevřel nejvýše položený bazén s panoramatickým výhledem

V Dubaji se otevřel nejvýše položený bazén s panoramatickým výhledem
Fotografie: unsplash.com
  • Bazénový komplex se nachází ve výšce 200 metrů a má celkovou rozlohu 750 metrů čtverečních
  • Poskytne jedinečný výhled

Dubaj se v průběhu několika desítek let změnila k nepoznání. Nyní má na svém seznamu další prvenství. Jedná se o nejvýše položený nekonečný bazén (bazén bez viditelných okrajů) na světě, který byl otevřen v Palm Toweru, navíc s 360° výhledem. Jedná se o hotel a rezidenční budovu od developera Nakheel, který nabízí úchvatný výhled na Dubaj, včetně Burj Khalifa.


Aura Skypool se nachází v 50. patře hotelu, ve výšce 200 metrů a zahrnuje bazénovou terasu o rozloze 750 metrů čtverečních. K dispozici je také salonek s VIP lehátky a barem. Můžete si zarezervovat čas pro východ/západ slunce a pro ty, co mají více času, jsou v nabídce celodenní vstupenky.

Vstupné začíná od 1 000 Kč (170 AED) při navštívení hotelu v ranních hodinách, vystoupat může až na přibližně 3 700 Kč (600 AED). Za tuto cenu dostanete celodenní VIP zážitek s přístupem do celé oblasti Aura.

Dle CNN se nedávno Dubaj zapsala do Guinessovy knihy rekordů s podobným prvenstvím. Jednalo se o nejvýše položený nekonečný bazén na světě uvnitř budovy. Je položen v 77. patře a téměř 294 metrů nad zemí. To vše v hotelu Address Beach Resort. Na rozdíl od Aura skypool je však bazén otevřen pouze pro hotelové hosty a přístup mají osoby až od 21 let.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze