Vánoce s O2 TV. Těšit se můžete na více kanálů a vyšší kvalitu

Vánoce s O2 TV. Těšit se můžete na více kanálů a vyšší kvalitu
Fotografie: O2
  • Operátor nabídne 133 televizních kanálů pro všechny
  • Akční nabídka bude k dispozici od 20. prosince 2021 do 3. ledna 2022
  • Tarif O2 Zlatá umožní přehrávání na neomezeném počtu zařízení

Od pondělí 20. prosince do pondělí 3. ledna přináší O2 zákazníkům své televize několik vánočních bonusů. Majitelé O2 TV Modrá, Bronzová nebo Stříbrná se mohou těšit na rozšíření své programové nabídky o téměř všechny dostupné kanály s výjimkou HBO a Cinemax. Celkově se bude jednat o 133 kanálů. „Prémiové stanice všech možných žánrů – od sportovních až po kanály pro dospělé – budou našim zákazníkům k dispozici po dobu 14 dnů. Díky funkcím Zpětné zhlédnutí nebo Nahrávání jim tak neunikne žádná oblíbená pohádka ani romantický vánoční film,“ vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV s tím, že nové kanály začnou zákazníkům nabíhat postupně a pro jejich zobrazení doporučuje O2 restartovat set-top box.

O2 TV

Pakliže využíváte nejvyšší tarif O2 TV Zlatá, máte všech 133 kanálů k dispozici standardně. Operátor se proto rozhodl nadělit jiný zajímavý dárek. „Od 20. prosince do 3.ledna mohou O2 TV sledovat souběžně na libovolném počtu zařízení. Televizi se všemi jejími funkcemi tak mohou pustit třeba na návštěvě u přátel či prarodičů,“ dodává Lenerová.

Vítanou změnou bude také navýšení kvality vybraných kanálů. U 10 oblíbených televizních stanic operátor navýší rozlišení z původního SD či 720p na Full HD, tedy 1080p. Novinky se dočkají diváci kanálů Filmbox Premium, Filmbox Extra, National Geographic, Nat Geo Wild, Paramount Network, JOJ Family, Televize Seznam, Epic Drama, CS Film, CS History, Discovery ID, Fightbox, DTX, HGTV, Dorcel TV a Playboy.

Poslední změna platná od 20. prosince spočívá v příchodu dlouho očekávané funkce Rodičovský zámek pro web www.o2tv.cz. Po zadání pětimístného rodičovského PIN kódu vám budou na webovém rozhraní televize nově dostupné také kanály pro dospělé. „Všem majitelům O2 TV, kteří nechtějí, aby se k obsahu pro dospělé dostali malí diváci, proto doporučujeme změnit si v nastavení televize výchozí PIN na svůj vlastní,“ radí Lenerová. Rodičovský zámek pro mobilní aplikace plánuje O2 zpřístupnit během jara 2022.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze