Všechno musí být v dnešní době „chytré“, prý i pastičky na myši

Všechno musí být v dnešní době „chytré“, prý i pastičky na myši
  • Wireless Mouse Trap Monitor je doplněk pro pastičky na myši, který má v sobě senzor a dokonce i Wi-Fi připojení
  • Díky tomu dokáže poznat, když se pastička sepne, a následně pošle na váš telefon notifikaci prostřednictvím aplikace
  • Cena za jeden Wi-Fi senzor přitom činí 500 korun, což je mnohonásobně více než cena té běžné

Náš web se sice zaměřuje na všechno chytré a kvitujeme mnoho neotřelých nápadů, ale musíme připustit, že každá věc opravdu nemusí mít také svou „chytrou“ variantu. Příkladem budiž nový chytrý doplněk pro pastičky na myši jménem Wireless Mouse Trap Monitor, který žádá o vaši finanční podporu na Kickstarteru. Za vynálezem stojí společnost Wakefield Technologies a celá pointa této pastička spočívá v tom, že má v sobě Wi-Fi.

Představte si tedy, že máte doma pastičku na myši, ale jste moc líní se zvednout z křesla a dojít se na ní podívat, jestli už něco nechytla. V takovém případě je tu pro vás tento nový monitorovací senzor, díky kterému můžete dál posedávat či polehávat. Senzor vypadá jako malá žlutá kostička lega, která vydrží na jedno nabití tři měsíce provozu a dokáže vás prostřednictvím své aplikace upozornit, když se pastička sepne.

To je vše, co tento počin za v přepočtu 500 korun dokáže, což je pro většinu lidí skutečně neúměrná cena, když samotná pastička stojí v obchodě klidně jen deset korun. Alespoň k Trap Monitoru ale rovnou dostanete také nabíjecí USB kabel. I v takovém zařízení lze ovšem vidět určitý přínos. Zejména v obrovských budovách a skladech, kde není lehké a časově efektivní kontrolovat pravidelně všechny pastičky, si najde podobná věc široké využití. Vyšší cena může být však i pro větší společnosti překážkou.

Zdroj: kickstarter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze