Všimli jste si těchto chyb v seriálu Sex ve městě?

Všimli jste si těchto chyb v seriálu Sex ve městě?
Fotografie: HBO
  • První díl seriálu byl v Česku odvysílán v roce 2000
  • Po skončení byly natočeny dva filmy a aktuálně je v přípravě natáčení třetí řady seriálu A jak to bylo dál...
  • Během natáčení udělali filmaři chyby, kterých si každý nevšimne

Televizní seriál, který produkovala stanice HBO. O scénář se postaral Darren Star. Sex ve městě je dalším kultovním seriálem, který zná celý svět. Získal šest cen Emmy a osm Zlatých glóbů. První díl byl v Česku odvysílán 8. dubna 2000, poslední díl poslední série 2. dubna 2005. Po skončení seriálu byly natočeny dva filmy, které na seriál navazují. Aktuálně je na HBO Max ke shlédnutí dvě série seriálu A jak to bylo dál..., který mapuje život hlavních hrdinek jedenáct let po skončení seriálu.


V seriálu poznáváme Carrie Bradshaw a její tři nejlepší kamarádky. Všechny žijí na Manhattanu v New Yorku. Carrie je úspěšná novinářka. Společně mimo jiné rozebírají své sexuální zážitky. Ale ani tento celosvětově známý seriál se neobešel bez chyb. Jedná se spíše o technické chyby, kterých si může při sledování všimnout každý, ale v daném okamžiku se soustředíme spíše na příběh. Všimli jste si některé z nich i vy?

Chyby v seriálu

  1. Na konci znělky můžeme vidět autobus s vyobrazenou Carrie Bradshaw, který je plný lidí. V dalším záběru je však autobus úplně prázdný.
  2. Carrie začala chodit se spisovatelem, který se představí jako Jack Burger. Na jeho knize je ale napsané jméno Jack Berger.
  3. Když Carrie a Aiden odjedou ve čtvrté sérii na Aidenovu chatu do lesa, Carrie si při pečení koláče popálí část nohy pod kolenem, v dalším záběru je ale vidět, že ji Aiden leduje místo na lýtku.
  4. V době, kdy je pan Božský ženatý s Natašou, ale má románek s Carrie, Nataša najde Carrie u nich doma. Carrie se snaží rychle zmizet a při oblékání si obleče modrou bundu, ale v dalším záběru má Carrie na sobě pouze podprsenku a bundu pod paží.
  5. V šestém díle první sérii pomáhá Samantha Carrie nalepit plakát s reklamou, který je vyobrazen na autobusu. Samantha ale viditelně špatně přilepí levý spodní roh. V dalším záběru je ale plakát nalepený celý dobře.
Sex ve městě (Sex and the City)

Zajímavosti

  • Všimli jste si někdy, že má Carrie v první díle jiný byt než po zbytek seriálu? Po natáčení se právě tento slavný byt prodal za 9,650 milionů dolarů.
  • V seriálu si projde rakovinou Samantha, ve skutečném životě byla diagnostikována představitelce Mirandy Cynthiy Nixon.
  • Boty, která má Carrie na sobě v úvodní znělce, stály pouhých 5 dolarů.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze