Z nabídky HBO Max během měsíce zmizelo přes sto pořadů

Z nabídky HBO Max během měsíce zmizelo přes sto pořadů
Fotografie: HBO
  • Na HBO Max už nenajdete trilogii Hobit
  • Streamovací platforma také stáhla horory V zajetí démonů, V zajetí démonů 2, Sestra nebo Annabelle a Annabelle 2: Zrození zla
  • Zmizelo také mnoho romantických komedií

Jak už to bývá, nabídka pořadů na streamovacích platformách se mění. Nové filmy a seriály přicházejí, jiné zase odcházejí. Co se ale v poslední době děje na HBO Max, je spíše nečekané. Z filmotéky této streamovací platformy zmizelo za poslední měsíc přes sto pořadů. A nejedná se o žádné neznámé či okoukané snímky. Jedná se o velkofilmy, které diváci milují už od jejich premiér.

Velké změny se začaly dít už v polovině února, kdy HBO Max opustily například snímky s Batmanem. Konkrétně se jedná o filmy Batman začíná (Batman Begins), Temný rytíř (The Dark Knight) a Temný rytíř povstal (The Dark Knight Rises). Také Superman už nemá na HBO Max své místo. Zmizely filmy Superman, Superman 2 a 3. V březnu velké stahování pokračovalo. Podle collider.com jedním z prvních snímků, který byl odstraněn, je ikonický film z roku 1984 Krotitelé duchů (Ghostbusters). Poté i Krotitelé duchů 2 (Ghostbusters 2). Velkým překvapením rozhodně je, že na HBO Max aktuálně nenajdete trilogii Hobit.


Špatné zprávy máme také pro fanoušky hororů. Na streamovací platformě už nenajdete filmy V zajetí démonů (The Conjuring), V zajetí démonů 2 (The Conjuring 2), Sestra (The Nun) nebo Annabelle a Annabelle 2: Zrození zla (Annabelle: Creation). Z této série ve filmotéce zůstal pouze snímek V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (The Conjuring: The Devil Made Me Do It).

Mez další snímky, na které se už na HBO Max nepodíváte, patří Neuvěřitelný Hulk (The Incredible Hulk), Matilda nebo Jumper. Podle tvguide.com streamovací platforma vymazala ze své nabídky i mnoho romantických komedií. Za zmínku stojí Sex ve městě (Sex and the City), Kamarád taky rád (Friends with Benefits), Bez kalhot XXL (Magic Mike XXL), Navždy spolu (The Vow) nebo Na sv. Valentýna (Valentine's Day). Na HBO Max se už nepodíváte na několik nestárnoucích klasik, jako jsou Nesvatbovi (Wedding Crashers), Austin Powers, Space Jam, Duch (Ghost) nebo Osobní strážce (The Bodyguard) s Whitney Houston.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze