Zdařilá česká komedie, příběh Mojžíše a vtipná cukrářská soutěž

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Zdařilá česká komedie, příběh Mojžíše a vtipná cukrářská soutěž
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix uvede komedii Jedeme na teambuilding a fantasy Ronja, dcera loupežníka
  • HBO Max vydalo další díl seriálu Režim
  • A v nabídce je také dokumentární seriál o Mojžíšovi

Poslední březnový týden přinesl na Netflix několik novinek, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. HBO Max jako každé pondělí nabízí nový díl seriálu Režim. Tentokrát Netflix nabízí velmi rozmanitou nabídku – můžete se podívat na českou komedii, která ještě nedávno byla v kinech, nebo se můžete podívat na dokument o Mojžíšovi. Co dalšího na streamovacích platformách zhlédnout?

Bible: Příběh o Mojžíšovi

Netflix po uvedení příběhu o Kleopatře a Alexandru Velikém přichází s příběhem proroka Mojžíše. Seriál vás provede jeho celým životem tak, jak se píše v Bibli, ale také jak tvrdí teologové a historici. Ti budou během příběhu vkládat své poznatky z jeho života. Třídílný seriál můžete sledovat od středy 27. března.

Režim

Čtvrtý díl z produkce HBO Max můžete sledovat od dnešního dne. Kancléřka a diktátorka Elena Vernhamová postupně naprosto rozkládá ekonomiku své země, která se nachází ve východní Evropě. Její bezpáteřní chování, labilní povaha i neustálá obava z nejrůznějších nemocí z ní postupně dělají někoho, koho by se vláda nejraději zbavila. Poté, co si zpět přivlastnila Fabanský koridor, ji Západ udělil sankce a jí tak zbývá obchodovat s Čínou. Její lid ale začíná hladovět a kancléřka je čím dál více paranoidní.

Je to dort?

Je to dort?

Třetí série cukrářské soutěže vyjde už tento pátek. Moderátor Mikey Day bude i tentokrát provádět zábavnou show, kde se sejdou ti nejšikovnější cukráři, aby předvedli své dovednosti. Porota nebude mít jednoduchý úkol – poznat skutečnou věc od dortu. Cukráři jsou schopni vytvořit prakticky vše – od kabelek, přes květiny, až po boty a nábytek. Ti, u kterých porota nedokáže poznat, který vystavený kousek je dort, si odnesou peněžní výhru.

Jedeme na teambuilding

Český snímek, od kterého se očekává trochu více než od nedávno uvedeného filmu Jak přežít svého muže. V kinech jsme jej mohli vidět i několik měsíců od uvedení, což značí, že se stal oblíbeným. Na Netflixu se na něj můžete podívat od čtvrtka 28. března. Snímek pojednává o Alešovi, který je místo očekávaného povýšení přeložen do call centra, kde najde bizarní pracovníky, kteří nejdou pro sprosté slovo daleko. Tato partička se vydá na víkendový teambuilding, kde se mají společně seznámit a celé oddělení zachránit před zrušením.

Ronja, dcera loupežníka

Od čtvrtka se můžete na Netflixu podívat na fantasy seriál podle knihy od Astrid Lindgren. Pokud vám tato kniha nic neříká, určitě znáte Děti z Bullerbinu, nebo Pipi Dlouhou Punčochu. Ronja je dcerou loupežníka, která se narodila v noci, kdy byla obrovská bouře. Ta rozdělila hrad na dvě části. Její otec obývá jednu polovinu a druhou obsadí jeho rival Borka. Ronja se ale skamarádí s jeho synem, a tak se pokusí tyto dva znepřátelené klany usmířit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze