Známe českou cenu Blue Cave, nového routeru od ASUSu s otvorem uprostřed

Známe českou cenu Blue Cave, nového routeru od ASUSu s otvorem uprostřed
  • Asus na český trh uvedl nový router Blue Cave pro chytré domácnosti
  • Zaujme svým velmi netradičním vzhledem
  • Startovací cena činí 6 499 Kč

Segment routerů se na českém trh rozrostl o nový Asus Blue Cave, který vás dokáže upoutat od první chvíle. Výrobce totiž zcela eliminoval viditelné antény a doprostřed zařízení přidal nezvyklý otvor. Novinka podporuje Wi-Fi technologii Connected Home od Intelu, což ji umožňuje dosahovat rychlých přenosových rychlostí v síti Wi-Fi AC2600 v celé domácnosti. Router zvládá plynulé streamování a přehrávání videa ve formátu 4K UHD a rychlé stahování souborů. Díky technologii Intelu disponuje zařízení více než dostatečnou kapacitou pro přenos dat na několika zařízeních současně.

Asus Blue Cave

Blue Cave obsahuje AiProtection, první zabezpečení pro domácí sítě na komerční úrovni. Systém AiProtection, založený na technologii společnosti Trend Micro, je zdarma po celou dobu životnosti produktu a chrání všechna připojená inteligentní zařízení v síti včetně zařízení IoT.

Blue Cave dále nabízí funkci pokročilé rodičovské kontroly, která umožňuje uživatelům sledovat používání internetu v rodině, umožňuje nastavit, v jakém čase mají jednotliví členové domácnosti přístup na internet, a také navolit, jaké aplikace mohou používat. Moderní rodičovská kontrola dokáže blokovat konkrétní kategorie mobilních aplikací a webových stránek a také použít tato nastavení pro všechna zařízení patřící rodinnému příslušníkovi.

Asus Blue Cave

Aby byla ochrana ještě komplexnější, zahrnuje Blue Cave zdarma software Trend Micro Mobile Security pro dvě mobilní zařízení a Trend Micro Titanium Antivirus + pro dva počítače se systémem Windows. Pokyny pro získání softwaru jsou součástí balení routeru. Tato nabídka je k dispozici do 31. prosince 2018.

Blue Cave je inteligentní router pro chytré domácnosti. Nabízí podporu služeb IFTTT a Amazon Alexa, takže uživatelé mohou snadno integrovat Blue Cave do systému své chytré domácnosti, která jim usnadní život. Můžete např. přikázat Alex, aby přerušila signál Wi-Fi během rodinné večeře, abyste si mohli v klidu vychutnat společné chvíle u stolu. Stejně tak můžete třeba použít IFTTT k automatickému e-mailovému upozornění na příchod dětí domů.

Asus Blue Cave

Nový router od ASUSu umožňuje také ovládání domácí sítě prostřednictvím intuitivního rozhraní pro PC nebo mobilní aplikace ASUS Router. Pomocí několika dotyků ihned uvidíte, když se připojí do sítě nové zařízení nebo kdy budou k dispozici nové aktualizace. Nejrůznější nastavení routeru lze kdykoli změnit podle aktuálních potřeb.

Na českém trhu můžete nový router ASUS Blue Cave pořídit od 6 499 Kč.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze