Avatar se vrací. Do premiéry druhého dílu zbývá pouhý měsíc

Avatar se vrací. Do premiéry druhého dílu zbývá pouhý měsíc
Fotografie: 20th Century Fox
  • Avatar: The Way of Water přijde do kin 16. prosince 2022
  • Snímek bude trvat tři hodiny
  • Děj nás zavede také do podmořského světa planety Pandora

Čekání se blíží ke konci. Po 13 letech odkladů, vývoji nových technologií a příslibu natočení čtyř dalších dílů se Avatar v prosinci konečně vrátí na plátna kin. Tvůrci se konečně rozhodli fanouškům čekání zkrátit a zveřejnili první plnohodnotný trailer. Podle collider.com je premiéra snímku plánovaná na 16. prosince 2022.

Ukázka zdůrazňuje, jak epické dobrodružství diváky čeká. Stejně jako první film, i tento snímek nabídne mnoho úžasných scén, které diváka zaujmou. Pandora je nádherná planeta, která se jen tak neokouká. A možná z tohoto důvodu nás čeká tříhodinový snímek. A abychom nezůstali pouze na souši, děj nás zavede také do podmořského světa.


Snímek Avatar: The Way of Water režíruje James Cameron, který s Joshem Friedmanem pracoval i na scénáři. V hlavních rolích se opět vrátí Sam Worthington jako Jake Sully a Zoe Saldana jako Neytiri. V průběhu let se Jake a Neytiri stali rodiči několika dětí. Opět je čeká boj o jejich milovanou Pandoru. Mezi další známé tváře, které se na Pandoru vrátí, patří Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder a Matt Gerald.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze