Česká Tesla představila chytré váhy. Nejsou drahé, přitom umí pokročilé funkce

Česká Tesla představila chytré váhy. Nejsou drahé, přitom umí pokročilé funkce
Fotografie: Tesla Smart
  • Dvojice chytrých vah má odlišný design, avšak identickou výbavu
  • Kromě Wi-Fi váhy nabídnou monitoring tělesného tuku, svalů, kostí i vody
  • Nechybí ani analýza metabolického věku uživatele

Česká Tesla (spadající do portfolia společnosti Witty) do prodeje uvedla další novinku zaměřenou na životní styl – chytrou váhu Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi ve dvou variantách, které jsou již v prodeji.

Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style
Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style

Chytrá váha Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style má čistý a jednoduchý design, díky kterému se hodí do každé koupelny. Na svrchní části se nachází kompozitní sklo o tloušťce 6 mm s ITO vrstvou, která reaguje na lidský dotek. K samotnému měření jsou určené hned čtyři tenzometry, které jsou strategicky zabudované tak, aby bylo každé vážení co nejpřesnější.

Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi
Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi

Měření celkem 13 hodnot

Kromě samotného vážení dokáže chytrá váha od Tesly změřit hned 13 dalších údajů. Mimo tělesné hmotnosti je to například BMI, množství tělesného tuku, svalů, kostí i vody, ale i celkové skóre zdraví těla, objem viscerálního tuku (tedy tuku v oblasti břicha) nebo například metabolický věk. A protože se všechny hodnoty zároveň automaticky posílají do mobilní aplikace, údaje o hubnutí si mohou zákazníci v přehledných grafech zkontrolovat už chvíli po stoupnutí na váhu. Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi Style je v prodeji za 999 Kč. Kromě varianty Style je v nabídce Tesly také verze Smart Composition Scale Wi-Fi za cenu 699 Kč, která nabízí kromě jiného designu identické funkce, viz stránky výrobce telesmart.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze